Accesorii — October 8, 2012 at 8:11 pm

2 Tigari electronice cu doar 99 RON!

 

     

Trebuie sa recunosc: a fost o ispita foarte mare, cand am vazut aceasta oferta la tigara electronica si inca nu a trecut complet. Mai am 30 de ore ca sa ma hotarasc daca sa profit de ea sau nu. Chiar acum discut cu prietenul meu daca sa ne lasam de fumat sau nu, folosind aceasta oferta de tigara electronica si, credeti-ma, tentatia e foarte mare. Gata, ne-am hotarat! Folosim reducerea celor de la TeamDeals si, in felul asta, ne scutim de multe cheltuieli suplimentare si facem un bine sanatatii noastre. Tu ce mai astepti?

Advertisment

Poate te intrebi ce cauta o oferta la tigara electronica pe un site de fashion. Pai, avand in vedere ce detrimente cauzeaza fumatul aspectului si hainelor noastre, cred ca nu ar fi un loc mai benefic pentru ea, decat asta. Numai adu-ti aminte cum miros hainele tale, dupa ce fumezi in camera sau cum trebuie sa iesi, in frig, afara, mai ales ca vine iarna, pentru a te bucura de placerea unui fum. Si sa-ti spun un secret: in primavara acestui an, m-am lasat pentru 3 luni de fumat, folosind o tigara electronica, deci chiar functioneaza. M-am reapucat din capriciu insa, facand un calcul simplu, cred ca mai bine apelez din nou la ea, pentru a mai reduce putin cheltuielile.

Ce primesti de 99 RON?

Doua tigari electronice, Ego Tank (care sunt cele mai bune, in acest moment), incarcator USB (ceea ce inseamna ca o poti incarca atunci cand esti la calculator si citesti site-ul tau preferat, Oferte Fashion), un incarcator de priza si 5 (!) cartuse reincarcabile. Pretul total al cartuselor face mai mult de 99 RON, in timp ce, la magazinele fizice, o tigara electronica ajunge si la 150 RON. Eu spun ca, in mod sigur, asta este o oferta foarte buna, de care trebuie neaparat sa profiti daca esti fumator, asa cum vom face si noi!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern