Genti posete si portofele — March 20, 2013 at 8:12 am

Portofele pentru diferite personalitati

 

     

Portofelul este unul dintre cele mai folositoare, dar si necesare, obiecte pe care o femeie ar trebui sa il aiba in geanta. Majoritatea dintre noi ne tinem in el banii, buletinul, carnetul de sofer, cardurile, dar si micile fituici. De aceea, la fel ca o geanta, portofelul trebuie sa fie spatios si sa aiba multe buzunare. Pe scurt, portofelul devine o mini-geanta a femeii.

Advertisment

Modele recente si preturi:

Portofelul clasic

Acest portofel negru este perfect pentru femeile care isi doresc sa aiba mult spatiu pentru informatiile private, dar care vor sa le tina cu stil. Astfel, exista multe buzunare, ascunse sau mai la vedere, unde iti poti depozita toate notitele si banii si, desi este mare, incape in cam orice geanta.

portofel casual negru dama

Mini-portofel clasic

Daca esti adepta portofelelor inguste, afla ca acestea nu sunt mai putin spatioase. Adevarul este ca spatiul poate fi, in unele cazuri, mai mare, dar avantajul este ca sunt mai bine organizate. Este clasic, negru, relativ simplu si incapator, iti mai doresti altceva de la portofel, inafara de a fi plin?

mini portofel negru dama

Albastru linistitor

Persoanele care gasesc linistea in albastrul cerului sau in cel al marii, vor privi acest portofel ca fiind cel mai bun lucru pe care il pot purta in genti. Este modern, este spatios, este linistitor si… este din piele ecologica.

portofel casual albastru dama

Coloreaza-ma!

Un portofel tip plic, pentru nonconformiste, colorat si spatios, asta iti recomandam sa porti in aceasta vara. Daca hainele si starea ta de spirit sunt colorate, de ce nu ar fi si portofelul tau?

portofel-colorat

Roz, pentru fetita din tine

Ne-am gandit si la cele carora le place rozul, culoarea feminitatii. In plus, feminitatea va fi scoasa in evidenta si prin detaliile pe care le are pe partea anterioara. Asadar, roz, mic, spatios, frumos, cred ca este una dintre cele mai bune variante pe care o poti alege.

portofel roz dama

De ce sa faci rabat de la ceea ce iti place, chiar daca unii considera ca portofelul este un simplu lucru necesar? Inchide-le gura punandu-ti amprenta si pe acest accesoriu. Si cum o poti face mai bine decat sa le arati cat de special arati cu un portofel minunat in mana?

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern