Cosmetice / Parfumuri — July 13, 2015 at 10:13 am
Mai multe despre —

Machiajul ochilor – o reala provocare

 

     

Am stat de vorba cu un make-up foarte priceput care stie sa se joace cu paleta de culori, asa cum mi-ar placea si mie. Am povestit mult, timp in care am incercat sa retin toate sfaturile pe care le-am primit, cu intentia de a le da mai departe. Mi-a spus ca este important sa stii cum se machiaza zona din jurul ochilor.

Advertisment

machiaj

In primul rand, trebuie sa stiti ca puteti aplica un strat  discret de machiaj de culoare maro. Lasati pe pleoape o urma medie de la linia genelor si mergeti usor spre marginea ochilor. Apoi, aplicati aceeasi culoare sub linia genelor. Fardul rezista mai mult atunci cand pensula este curata si umeda.

Tot ce trebuie sa faceti este sa folositi o perie dermatograf pentru a aplica un stat subtire de machiaj maro. Pentru ca ochii sa iasa mai mult in evidenta, trebuie sa trasati o linie neagra, subtire pe linia genelor. Recomandat ar fi sa folositi un tus negru de tip marker.

Produse necesare

Asigurati-va ca faceti acelasi lucru si pentru linia genelor de jos. Important este ca linia de sus sa fie putin mai groasa, fara sa exagerati, iar linia de jos mai subtire. Liniile pe care le trasati pot merge spre partea exterioara a ochilor, acolo unde puteti face o codita, de dimensiuni reduse, usor arcuita.

Acest truc o dea impresia unor ochi mai mari. Nici interiorul ochilor nu trebuie neglijat. Aici trebuie sa aveti grija, deoarece daca o sa faceti liniile prea aproape de locul in care pleoapa se inchide, o sa se adune tus si o sa arate inestetic. Imediat dupa aceea puteti folosi putina pudra pentru a va fixa machiajul si pentru a-l face sa arate cat mai natural. In final,  folositi rimel.

Cosmetice pentru ochi

Recunosc ca a fost greu sa si redau tot ceea ce mi-a spus. Dar mi-ar placea sa reusesc un machiaj fara repros!
By the way, site-ul celor de la AVON unde puteti comanda online produse pentru ochi.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern