Imbracaminte, Incaltaminte — October 8, 2012 at 8:43 pm

-50% reducere la orice 3 produse cumparate (Femei si Barbati)

 

     

Unul dintre cele mai mari magazine din Romania pe segmentul de fashion si totodata partenerul nostru de mare incredere, MyCloset, vine cu o adevarata oferta din una dintre cele mai ravnite categorii ale magazinului: Chilipiluri. Pe langa produsele care sunt deja la un pret foarte bun (de unde si numele sectiunii “kilipiruri”), va ofera o reducere de -20% la orice produs comandat din aceasta categorie si inca -30% pentru 3 produse comandate din aceeasi sectiune a magazinului.

Advertisment

Noua ni se pare o foarte buna oportunitate daca ai nevoie de tot felul de accesorii, haine sau articole de incaltaminte mai ales pentru acest inceput de sezon. Acestea (afisate mai jos) sunt doar o mica parte din cele 355 de produse puse la reducere si oferite de partenerul nostru.

Nu cred ca este vreo persoana dintre cele care ne viziteaza care sa nu-si gaseasca macar un accesoriu, o haine sau ceva de care are nevoie in aceasta perioada si din acest motiv noi incercam sa va oferim intotdeauna cele mai bune solutii de actualitate pentru o viata cat mai vie.

Shopping placut!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern