Ce lenjerie intima sa port pe sub rochite

 

     

lenjerie intima mireasa

Advertisment

Fie ca este vorba despre o rochie de mireasa, sau doar o rochita de seara, este extrem de important modul in care ne alegem lenjeria intima ce va fi purtata. Aceasta trebuie sa respecte mai multe reguli vestimentare. In primul rand pentru rochiile mulate pe corp, trebuie sa evitam sa purtam un tip de lenjerie foarte complicata, realizata din diverse tesaturi sau dantele. Aici cea mai buna varianta este fara indoaia o versiune din matase cat mai simpla.

Daca am optat pentru o rochie de tip A, model ceva mai larg, realizate in cele mai multe din cazuri dintr-un material mai lejer si care ne permite mai multa miscare, putem alege o gama mai mare de lenjerie si putem opta catre aproape orice tip de croiala.

lenjerie intima pentru rochii

Pentru variantele largi, creativitatea va fi punctul forte, atunci cand ne alergem lenjeria intima. Aceasta poate fi completata cu un corset si vei putea fi ceva mai creativa si mai libertina la dans.

Atunci cand trebuie sa alegem si culorile pe care le purtam, nu avem extrem de multe optiuni, aici orientandu-ne catre variante precum alb clasic, o nuanta de crem sau varianta ivory. Trebuie sa alegem lenjeria dupa ce ne-am decis ce model de rochie purtam si trebuie sa probam ceva mai multe modele, astfel incat sa ne putem simtii in largul nostru atunci cand trebuie sa dansam, sa ne aplecam sau chiar sa fim luate in brate.

lenjerie intima pentru rochie

Nu este usor sa-ti alegi lenjeria intima ce o porti pe sub rochie, dar tinand cont de cateva reguli simple, aceasta va fi cu siguranta ceea mai potrivita. Nu cauta modele care te incomodeaza si care nu-ti permite sa te misti in largul tau si evita lenjeria intima in culori tipatoare.

Cateva modele recomandate?

Desigur, am gasit pe SevenSins.ro destul de multe modele accesibile si foarte sexy. Exemple de modele disponibile in stoc:

lenjerie intima 2015

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern