Sorturi de baie sau slipii pentru barbati?

 

     

sorturi de baie barbati 5

Advertisment

Am intrat deja in sezonul calduros si tot mai multi barbati incep sa se pregateasca de o bine meritata vacanta. Pe langa hainele lejere pe care acestia au inceput sa le poarte si in zilele obisnuite, aici combinand tricourile cu pantaloni ceva mai subtiri si o incaltaminte lejere, trebuie sa-si pregateasca si sorturile pentru baie sau slipii, astfel ca trebuie sa stim ce modele sunt cele mai cautate in acest sezon estival.

Ce sorturi de baie purtam anul acesta

Cele mai cautate culori pentru sorturile de baie din acest an sunt cele deschise la culoare, precum verde neon sau cele inflorate de tip Hawai. Acestea isi fac deja loc in bagajele celor care se pregatesc de o plecare catre litoral, indiferent ca merg in tara noastra sau pe o alta plaja din Europa. De asemenea au reusit sa se impuna in acest an si sorturile de baie din material tip jeans, acestea fiind destul de casual si pentru a fi purtate in afara plajei in vacanta de vara.
sorturi de baie barbati 7

sorturi de baie barbati

sorturi de baie barbati 4

sorturi de baie barbati 6

sorturi de baie barbati 10

sorturi de baie barbati 2

sorturi de baie barbati 9

sorturi de baie barbati 3

Ce modele de slipi purtam pe plaja

Daca pentru variantele de sorturi pentru baie alegerile sunt destul de simple, la slipi sunt ceva mai multe pretentii. Acestia trebuie sa respecte mai multe reguli. Prima regula si probabil cea mai importanta, este aceea a confortului, pe care barbatii si-l doresc atunci cand poarta slipi. Pe langa confort, culorile alese trebuie sa fie ceva mai neutre, culori inchise de preferat.

slipi de baie

slipi de baie barbati

Avantajele sorturilor de baie in fata slipilor

Un avantaj mai mare il au fara indoiala sorturile de baie, acestea putand fi purtate si in afara plajei, atunci cand mergem sa cumparam o inghetata, un suc sau gogosi pentru partenera. De asemenea acestia ne asigura si intimitatea, dar in acelasi timp se usuca si foarte repede, fiind cea mai buna optiune pentru plaja si baie.

sort de baie scurt barbati

De asemenea, eu prefer intotdeauna modelele cat mai scurte, sa nu “atarne” materialul intre picioare si sa fiu cat mai flexibil. Sunt constient ca sunt la mare cautare si cele gen trei-sfert, insa totul tine de gustul fiecaruia. Nu e gresit, puteti opta pentru oricare model.

De unde pot sa cumpar?

Ce-i drept, avem multe optiuni si solutii pentru barbati, fie ei cat de pretentiosi. Insa tot ce vrem sa facem este sa catalogam in cat mai putine cuvinte, cat mai multe modele si variante.

Prima ar fi pe B-mall.ro (in magazin sunt undeva la peste 500 produse):

sorturi barbati

O a-2a optiunea ar fi MyCloset.ro, cu o varietate destul de larga:

sorturi barbati 2

Iar daca doriti si alte recomandari, va asteptam cu un mesaj mai jos.
Multumim si spor la shopping, alaturi de o vacanta mult asteptata!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern