Lifestyle — March 22, 2016 at 9:20 am

Ai o iubita din zodia taur? Vezi ce cadouri ii poti face si de unde le cumperi!

 

     

Mereu ne intrebam cum ne putetem cunoaste mai bine prietenii, cum le putem ghici gandurile, de ce actioneaza intr-un anume fel? Pentru a descoperi toate aceste lucruri, uneori este suficient sa aflati zodia in care s-au nascut si sa vedeti ce spun astrele despre cei dragi. Prin acest articol imi propun sa descoperim cele mai importante caracteristici ale persoanelor nascute in Taur, ce cadouri le putem oferi si de unde le putem cumpara. Ofertele le-am gasit pe emag.ro.

Advertisment

Taurii au o personalitate deosebita. O parte dintre nativi, cei nascuti in primul cadran al lunii, sunt persoane sensibile, constincioase, atente la cei din jur, silitori, calmi.

Impresioneaza femeia din taur nascuta in primul cadran al lunii, cu o rochie cu imprimeu floral:

rochii florale 2016

Insa, cei nascuti in ultimul cadran al lunii sunt exact opusul. Acesti sunt extrem de ambitiosi, incapatanati, isi doresc sa detina controlul, fac sacrificii pentru propriile idealuri si sunt luptatori.

Impresioneaza femeia din taur nascuta in ultimul cadran al lunii, cu o rochie verde pe care o poti cumpara de aici:

rochii verzi 2016

Evident, fiecare persoana apartine unui semn astral, dar are si un anumit ascendent. De multe ori ascendentul poate influenta vizibil personalitatea unei persoane. Totusi, indiferent de ascendent si de perioada in care oamenii sunt nascuti, trebuie sa stiti ca taurii sunt compatibili cu anumite zodii, in timp ce cu alte zodii nu se pot intelege.

Ei au o conexiune reala cu  alti tauri, fecioare si capricorn; ii accepta cu greu pe scorpioni, deoarece se contreaza si nu au idei similare; cu sagetatorii si balantele au tentinta de a se uni si de a colabora, mai ales pe plan profesional; nu o sa vedeti niciodata un taur in relatii bune cu gemenii sau berbecii.

Impresioneaza femeia din taur cu un colier auriu pe care il poti cumpara de aici:

coliere dama 2016

Trebuie sa mai stiti despre aceasta zodie ca este guvernata de planeta Venus, iar acest lucru le poate favoriza si o personalitate boema, ii face iubitori de arta, sunt talentati in muzica, desen si sunt atrasi de bunul gust.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern