Lifestyle — October 19, 2014 at 10:33 pm

Inspiratie de toamna pentru ELE – Ce sa purtam?

 

     

Articol scris de Cheran Laura

Advertisment

TOAMNA, dimineţi răcoroase îmblanzite de razele soarelui amiezii care leneş îşi face apariţia în sufletul nostru. Cine nu se bucură de razele blânde ale soarelui în lunile prevestitare ale iernii?

În jur totul este învăluit de cromatica în note de galben, auriu,a rămiu si maro. Copacii încep să îşi piardă podoabele suspinând, iarba s-a uscat iar păsările, cândva ciripind vesele, pleacă spre ţările gazdă. La rândul lor, florile şi-au perdut frumuseţea şi gingăşia de altădată, dar…… DOAMNELE ŞI DOMNIŞOARELE aşteaptă cu nerăbdare acest sezon.

Oferte foarte bune de haine de dama pentru toamna gasiti aici.

Este timpul să inflorească şi să stralucească în contrast cu natura. Fiecare dintre noi doreşte ca acest anotimp să permită purtarea unor ţinute confortabile, dar mai ales deosebite, potrivite fiecărui stil. Toamna este sezonul perfect pentru acest lucru, pot fi creative şi cu siguranţă ţinutele vor fi ‘WOW’.

Imaginează-ţi piese vestimentare călduroase, chic şi care să te puna in valoare. Te-ai gândit?

Ce spui despre gecile de piele accesorizate cu eşarfe mari şi colorate? Dar de rochiţa subţire preferată cu o pereche de dress-uri, o gecuţa de blugi şi cizmulite? Super nu-I aşa? Exista multe variante pentru toate gusturile, de aceea vă prezint câteva imagini cu ţinute potrivite acestui sezon. Sper să vă placă, mie mi-au atras cu siguranţă atentia.

O ţinută perfectă pentru facultate sau o zi lejeră la muncă.

imbracaminte toamna 1

Sacourile sunt alegerea perfectă pentru zilele in care razele soarelui vă vor alinta. Iar accesorizate cu o eşarfă mare, vă vor reprezenta stilul propriu.

imbracaminte toamna 2

Cardiganele si puloveraşele vă vor scoate din anonimat. Cu siguranţă ţinuta simpla va fi remarcată. Iar un plus este faptul că vor fi pritenul dumneavoastră cel mai bun in zilele răcoroase.

imbracaminte toamna 3

Ţinutele potrivite pentru o seară in oraş cu prietenii sau cu persoana iubită. Cu siguranţă vei face o impresie nemaipomenită.

imbracaminte toamna 4

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern