3 FILME bune recomandate de noi pentru o noapte interesanta

 

     

Zilele trecute am vazut un spot la un post TV care facea reclama la un film thriller mai vechi. Atunci mi-am adus aminte de inceputul relatiei cu sotul cand ma cuibaream in bratele lui privind filme thriller. Acela a fost momentul cand am intrat in magazinul eMAG si mi-am luat cateva filme ca sa le revedem impreuna si sa ma simt iar protejata in momentele mai intense din film.

Advertisment

The SixthSense (1999)

Aceasta drama psihologica nominalizata pentru sase premii academice cu Bruce Willis si Olivia Williams, este unul dintre filmele care se joaca cu creierul tau. Doctorul Malcolm Crowe (B. Willis) un psiholog pediatru se intoarceacasa cu sotia,dupa un dineu in cinstea lui. Cand ajung acasagasesc un fost pacient, Vincen Grey, care are un pistol si il acuza pe Malcolm ca l-a dezamagit. Dupa ce termina acuzatiile, pacientul care in copilarie suferea de halucinatii, ilimpusca pe Malcolm in abdomen, dupa care se sinucide. In toamna urmatoare Malcolm incepe sa lucreze cu un alt pacient, un copil de opt ani, Cole Sear, al carui caz este similar cu cel al lui Vincent. Acesta se dedica cazului baietelului, cu toate ca are dubii in privintaabilitatilor lui de psiholog,dupaesecul cu Vincent.
filme bune 2013

Gothika (2003)

Thrillerul in care Halle Berry joaca rolul principal a fost unul dintre cele mai de succes filme ale timpului cu 141,6 milioane de dolari profit. Psihiatrul Miranda Grey (Halle Berry) lucreaza la spitalul de boli mintale. In timp ce se intorcea de la munca, aceasta are un accident de masinadupace incearca sa evite o fetita care se afla pe sosea. Vrea sa ajute fetita, dar se dovedeste ca aceasta este o fantoma si poseda corpul Mirandei. Dupa ce isi pierde cunostinta, aceasta se trezeste in spitalul in care lucreaza, dar nu ca medic , ci ca pacient tratata de colegul ei, doctorul Pete Graham (Robert Downey Jr.). Confuza si sub influenta medicamentelor, nu isi aduce aminte nimic din ce s-a intamplatdupa accident. Spre groza ei, afla ca sotul ei a fost ucis brutal si ca ea este pricipalul suspect in cazul mortiisotului.
filme bune gothika

The Rite (2011)

Michael Kovak (Colin O’Donoghue) dezamagit de munca de antreprenor de pompe funebre, se decide sa se inscrie la un seminar. Dupa patru ani de cursuri, acesta ne este sigur ca vrea sa isi dedice viatapreotiei si scrie o scrisoare preotului Matthew (Toby Jones) in care spune ca vrea sa renunte, insa acesta se intalneste cu el si ii propune sa plece la Roma unde sa urmeze un curs despre exorcism predat de prietenul lui. Acesta accepta ofera si merge la curs. Acolo o intalneste pe Angelina (Alice Braga) care este de fapt reporter si participa la curs pentru a putea scrie un reportaj. Profesorul vede scepticismul lui Michael si ii propune o intalnire cu preotul Lucas (Anthony Hopkins) care este un cunoscut exorcist iezuit.

Ritualul - filme bune de vazut

Acestea sunt cele trei filme pe care ti le recomand si care te vor face sa tremuri putin privindu-le, insa sunt sigura ca te vei simti bine in bratele partenerului si acesta se va simti mai puternic pentru ca te poate proteja.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern