Multimedia — August 26, 2012 at 12:55 pm

Aparate foto si accesorii de la Nikon la preturi reduse -28%

 

     

Ne place fotografia si, bineinteles, atunci cand avem un aparat de fotografiat in mana incercam sa imortalizam tot ceea ce se poate. De cele mai multe ori, aparatul de fotografiat este prietenul cel mai bun al persoanelor care pleaca in excursii si care doresc sa realizeze fotografii in toate locurile prin care au trecut. Pentru alte persoane, aparatul de fotografiat este un accesoriu indispensabil, de care nu se pot desparti mai deloc. Ei bine, daca vrei sa treci la un nou level cu un aparat mai bun sau vrei sa iti achizitionezi primul aparat de fotografiat, atunci profita de oferta “Tehnologia in prim plan”. Aceasta iti aduce reduceri de pana la 28% la aparatele foto si accesorile Nikon, care nu trebuie sa ii lipseasca unui fotograf amator.

Advertisment

Aparatele foto sunt destinate doamnelor si domnisoarelor, deoarece vin in culori preferate de catre acestea, rosu, roz si argintiu. Asadar, daca vreti sa faceti un cadou unei persoane dragi, atunci se va bucura mult sa primeasca un astfel de model. Doua dintre aparatele care intra in oferta sunt ceva mai scumpe, insa, cu ajutorul lor veti putea realiza fotografii de calitate. Acestora le veti putea cumpara obiective noi, in functie de ceea ce veti dori sa fotografiati. Celelalte doua aparate sunt compacte, insa, cu putina rabdare si cu o incadrare corecta, veti putea realiza fotografii la fel de bune. Acestea din urma, sunt mult mai usor de purtat zi de zi in geanta, deoarece au dimensiuni destul de reduse.

Daca aveti deja aparat si nu aveti trepied, atunci profitati de aceasta oferta si achizitionati un model Joby Gorillapod (pe rosu, roz, albastru, verde sau gri). Aceste trepiede au o forma mai ciudata, insa sunt foarte usor de manevrat. Pentru ca aparatul sa fie ferit mereu de zgarieturi sau praf, optati pentru o husa de protectie, deoarece aceasta are un pret mic, de doar 19 lei.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern