Bijuterii — septembrie 7, 2012 at 6:16 am

Bijuterii de la Orchira (Marea Britanie), cu -87%

 

     

Ce poate evidentia mai bine o tinuta decat o bijuterie plina de personalitate? Chiar si cele mai banale haine pot deveni o proclamare a propriei atitudini printr-o alegere potrivita si o alaturare a unor accesorii cu stil. Iar astazi, acest lucru este chiar si mai usor decat pana acum, deoarece eleganta si formele frumos definite au un pret aproape derizoriu, multumita ofertei de -87% a celor de Orchira.

Bratari, inele, cercei, coliere si brose – orice isi poate dori o femeie care stie ce vrea – se gasesc acum la un pret foarte mic, in noua colectie Orchira. Designerilor acestei case le place sa se joace cu formele si culorile, astfel incat bijuteriile lor au multe de zis. Din pietre pretioase si semi8pretioase precum perlele de cultura de apa dulce, pietrele howlit, cuart, agate, cuartz, coral si jad, acestea sunt incununate cu metale la fel de cautate, precum aurul, argintul, rodiu, zirconiul sau alama. O astfel de bijuterie poate costa, astazi, chiar si 300 de RON, cand, pana acum, pretul ei era de 1000 sau 2000 RON. Imagineaza-ti: cum ar fi sa cumperi perle la un pret atat de mic?


Din punctul de vedere al design-ului, bijuteriile pe care le poti gasi la o reducere de -87% in noua colectie Orchira lasa loc pentru un joc bogat al imaginatiei. Pietrele suprapuse, alaturarea neasteptata a materialelor si culorilor si bogatia liniilor ne aduc aminte, parca, de printesele despre care ne spuneau bunicii atunci cand eram mici sau despre lumea salbatica a insulelor exotice.

Cu dimesniuni adaptabile si materiale de foarte buna calitate, bijuteriile Orchira promit sa aiba o viata lunga, daca toate conditiile indicae de producator sunt respectate. Produsele se livreaza cu certificat de autenticitate pentru pietrele si metalele pretioase din compozitia sa iar cutia este una personalizata special, pentru fiecare dintre cumparatori. Asadar, de ce sa nu profiti acum de reducerea de -87% la bijuteriile de la Orchira?

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern