Fa-ti un cadou de Craciun – Bijuterii pentru femei

 

     

Am fost intrebata ieri ce cadou de Craciun vreau sa primesc, n-am stiut ce sa spun. Asta pentru ca, atunci cand vine vorba despre cadouri, in general, de Craciun, in particular, gusturile mele sunt destul de ciudatele si confuze, astfel incat sa nu reuseasca nimeni sa le ghiceasca. Ca de exemplu, daca hainele preferate sunt negre si cat mai putin iesite din comun, in materie de bijuterii duc extravaganta pana la extrem (daca se poate spune asa), facandu-le elementele principale ale unei tinute. Destul de dificil, pentru cei dragi, sa-mi cumpere cadouri de Craciun pe gustul meu, nu-i asa?

Acesta este si motivul pentru care prietenii si familia imi ofera cupoane de cumparaturi sau, pur si simplu, bani, astfel incat sa-mi cumpar eu singura ce cadouri de Craciun vreau.

Iar, pentru ca sunt convinsa ca nu sunt singura care gandeste astfel, iata cateva cadourid e Craciun pe care sa vi le faceti singure, profitand de reducerile din aceasta perioada. Ma opresc la capitolul bijuterii extravagante, care sa fie elementul principal al tinutelor, daca tot am adus aminte despre ele.

1. Bratara EXBR0279 Bej

bratara 1

2. Bratara EXBR0239 Neagra
bratara neagra 2

3. Bratara Exbr89066 Aurie
bratara 3

4. Bratara EXBR0248 Turcoaz
bratara 4

5. Bratara Exbr0316 Portocalie
bratara 5

6. Colier EXCOLFR14 Argintiu
colier 1

7. Colier EXCOL400E Maro
colier 2

8. Colier Excol94 Multicolor
colier 3

9. Colier Excol908 Gri
colier 4

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern