Tu stii de unde sa cumperi cel mai special inel de logodna?

 

     

Zilele trecute m-am bucurat ca orice crestin de atmosfera data de sarbatoarea Pastilui, in plus, am mai avut un motiv de bucurie imensa. O foarte buna prietena tocmai ce a primit inelul de logodna si mi-a trimis o fotografie cu acesta. Asa mi-a venit ideea de a cauta un site de pe care cei interesati sa poata cumpara un splendid inel de logodna, o investitie dupa care prin buzunare sa nu le bata vantul.

Pe site-ul gasit de ea in cele din urma, veti vedea inele de logodna din aur alb sau galben, cu diamante sau pietre pretioase, la preturi ce incep de la aproximativ 700 lei (un astfel de inel este realizat din aur alb de 14k, are o greutate de 1,50gr si are in componenta sa un safir, rubin sau smarald) si pot ajunge pana la aproximativ 4000 lei.

inel logodna 3

Pe acest site veti putea gasi colectiile: Solitaire, Three-Stone, Halo, Side-Stone, Eternity si inele cu design personalizat. Inelele din categoria Solitaire sunt lucrate in modele clasice, cele din categoria Three-Stone sunt reprezentate de modele cu trei pietre, de regula, o piatra mai mare flancata de doua pietre mai mici. Inelele de logodna, Halo, sunt inele ce contin mai multe pietre pretioase dispuse in forma de floare.

Inelele din categoria Side-Stone sunt reprezentate de modele cu mai multe pietre – de regula, o piatra mare inconjurata de mai multe pietre mici. Cele din categoria Eternity sunt modele cu diamante albe sau negre sau din pietre pretioase, toate avand aceasi dimensiune si fiind aranjate simetric.

inele logodna 1inele logodna 2

inele pentru logodna cu pietre pretioase

inele cu diamante logodnainele logodna 4

Am ales cateva modele  care mi-au placut in mod deosebit, insa pe E-ring.ro veti gasi numeroase alte inele de logodna ce pot fi pe placul vostru.

De asemenea pe site aveti posibilitatea de a comanda un inel cu design personalizat. Se prezinta o idee ce poate fi o schita, o imagine, chiar si o descriere a inelului dorit. Urmatorul pas consta in alegerea pietrelor si a materialului dorit. In final, intr-o discutie cu un consilier se va stabili cu exactitate modelul dorit.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern