Accesorii — February 6, 2013 at 8:08 pm

Ce sa-i cumpar iubitei mele de Ziua Indragostitilor 2013 ?

 

     

… la un pret foarte bun (ca o mica completare la titlul articolului). Dar cred ca era de asteptat, deoarece noi vanam doar astfel de oferte. Deoarece vrem sa va indrumam spre cateva idei bune de cadouri pentru Ziua Indragostitilor din acest an, am ales ca target magazinul online TINAR.

Advertisment

Lenjerie delicioasa cu reducere de pana la 16%

Valentine’s Day a fost intotdeauna o buna ocazie pentru a-i cumpara iubitei tale o lenjerie intima dupa placul tau, si odata cu asta sunt tot felul de campanii cu preturi promotionale.

lenjerie intima ziua indragostitilor

Pentru ca ne place sa ne pregatim, atat noi cat si cei de la TINAR, cu ocazia acestui eveniment in randul celor care se iubesc, au pus la dispozitie un stoc cu peste 500 modele de lenjerie intima.

lenjerie intima valentines day 2013
lenjerie 2013

Genti cu reducere de pana la 70%

Stim cu totii ca femeile sunt adepte la accesorii si au nevoie tot timpul de ceva nou si in rand cu moda. Fapt pentru care am ales sa va indrumam spre o alta categorie din magazinul foarte cunoscut de ele, TINAR, si anume cea a gentilor, a gentilor la preturi promotionale.

genti pentru ziua indragostitilor 2013

In jur de 200 modele de toate culorile si diferite nuante va asteapta spre comanda, pentru un foarte bun cadou oferit persoanei iubite. Nu cred ca exista o fata care sa nu aprecieze o geanta finuta si de buna calitate, mai ales intr-un moment special ca acesta.

Bijuterii in tendinte, ideale pentru EA

Prea multe cuvinte nu-si au rostul cand vine vorba de un set de bijuterii sau simplu, o singura bijuterie frumoasa. Ideea celor de la TINAR de-a pune la vanzare cateva produse exclusiv online ni se pare buna, deoarece acestea vin si cu un pret foarte accesibil, iar doamnele si domnisoarele apreciaza orice gest de aceasta natura, fara exceptie.

bijuterii ziua indragostitilor 2013

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern