Ceasuri de firma — septembrie 15, 2012 at 12:25 pm

Ceasuri D&G, cu reducere de pana la -64%

 

     

Ceasuri de femei, de barbati sau unisex, toate se gasesc in noua colectie de la D&G ce beneficiaza de o reducere de pana la -64%. Modele deosebite, chiar si pe placul celor mai exigenti dintre noi, isi asteapta acum noii purtatori, campania fiind disponibila pentru doritori, in urmatoarele 3 zile.

Ceasul auriu Stylish, una dintre vedetele colectiei D&G, are un pret la jumatate in aceste zile. Daca, inainte, acesta costa 1200 RON, acum pretul sau este de 509 RON! Va ganditi, poate, ca desi este un ceas creat de o firma renumita, are un pret cam mare, totusi? Nici o problema, va veti schimba parerea in cateva secunde, cand veti afla ce veti primi de acesti bani.


Ceasul Auriu Stylish de la D&G este unul special creat pentru doamnele care prefera eleganta si simplitatea, acesta fiind facut din otel inoxidabil si avand un mecanism din quartz. Pentru a evita ca geamul sa se sparga sau sa fie zgariat, acesta este facut din cristal mineral. Astfel, aveti certitudinea ca prin achizitionarea acestui ceas, nu veti mai avea nevoie de un altul, pana la adanci batraneti, fiindca fiecare dintre aceste caracteristici este menita sa asigure o viata foarte lunga pentru deosebitul Stylish.

Desigur, daca doriti un ceas masculin sau unul unisex, aveti la dispozitie alte 63 de modele D&G, toate cu reducere de pana la -64%, de unde sa alegeti. Din pacate, insa, multe dintre modelele barbatesti de ceasuri D&G s-au epuizat, in special datorita reducerii foarte mare de pret. Dar nu va speriati! Inca mai aveti de unde alege, daca va grabiti. Motivul sa faceti acest lucru este simplu: pentru ca pretul de vanzare al unui ceas barbatesc D&G este, in aceste 3 zile, chiar si 250 RON cand, in general, fara reducerea de -64%, acestea urca si la 1500 RON.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern