Ceasuri de firma — iulie 9, 2012 at 9:04 am

Oferta -69% la ceasurile Heko+Life

 

     

Ceasurile Heko+Life nu numai ca nu vor lasa timpul sa treaca pe langa tine, dar sunt imbunatatite cu AURA ACTIVATOR, un dispozitiv anume care emite o unda o unda de joasa frecventa compatibila cu corpul tau, ce reduce nivelul oboselii si mareste capacitatea de recuperare dupa efortul fizic.

Aceste ceasuri vin cu un design sport, astfel incat le vei putea purta foarte bine si atunci cand mergi la antrenamente, la fitness etc. si la un pret cu 69% mai mic decat cel normal. Cu acest ceas nu vei mai intarzia la intalniri, deoarece de cum incepi sa il porti, mai ales ca arata si bine, te vei uita mai tot timpul la el. Este mai greu atunci cand esti intr-un mijloc de transport in comun sa te uiti la ceasul de la telefon, deoarece unele priviri pot vedea unde l-ai pus si cred ca stim cu totii diferite cazuri de furt.

Aceste ceasuri, care fac parte dintr-o promotie valabila (toate produsele sunt reduse cu pana la 69%) pana pe data de 9 iulie, inclusiv. Ceasurile, pe langa beneficiile pe care le aduc organismului, sunt si niste bune accesorii fashion, deoarece vin in culori vii, care se poarta in acest sezon. Se vor putea potrivi cu o tinuta mai nonconformista si vor face fata cu brio celor care opteaza sa faca jogging, adica unei tinute sport.

Pe langa aceste ceasuri, la promotie mai intra si niste bratari, imbunatatite tot cu AURA ACTIVATOR. Daca ceasurile sunt impartite in trei categorii: pentru barbati, pentru femei si unisex, bratarile sunt doar unisex. Acestea sunt dispobibile in doua modele, cu un corp mai subtire si cu un corp mai pronunatat. Aceste bratari iti vor fi utile daca practici sport, deoarece iti vor da o stare de bine, iar organismul nu va obosi foarte tare. Deci, ce vei alege? Un ceas sau o bratara?

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern