Ce genti se poarta in sezonul primavara-vara 2014

 

     

O data cu inceperea anului 2014 apar noile tendinte ale sezonului. Gentile in tendinta pentru primavara-vara anului 2014 sunt versatile, fiind accesoriul absolut necesar pentru noi femeile, detaliu de care avem nevoie ,un accesoriu vizibil indiferent de ceea ce ai alege ,bine inteles alegand in functie de tinuta sau ocazie.

Advertisment

tendinte genti primavara 2014

Tinand cont ca sunt cel mai vizibil accesoriu v-as recomanda gentile non-culoare, ele fiind considerate obisnuite, dominind prin tenditele noilor sezoane in casele de moda ale designerilor . Acestea fiind spuse , se poarta tinutele inflorate, cu imprimeuri si jocuri de cuvinte, iar geanta de culoare alba niciodata nu va da gres intr-o astfel de tinuta fiind usor de asortat. Obiectivul principal fiind sa incanti prin simplitate lumea care te priveste, generand interes.

tendinte genti primavara 2014

In acest sezon de care tocmai vorbim, gentile cu lanturi metalice vor stralucii aducand atentia dorita la fiecare intalnire potrivindu-se perfect pentru tinutele adolescentine. Retineti ca gentile metalice fiind neasteptate si indraznete sau de o simplitate naturala tind spre o tinuta funcky, atrangand privirile celor din jur.

tendinte genti primavara 2014

De asemenea iarna a putut fi deosebit de cenusie, sezonul trecut creatorii de moda imbracand femeile in negru si tonuri de gri. Sezonul acesta sfatuim gentile sau cluch-urile si culorile calde care exercita o influenta puternica asupra starii noastre. Dupa cum bine stiti, in general Cluch-urile sunt un accesoriu stralucitor, asadar ar putea fura privirea oricarei persoane.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern