Modele ochelari de soare la moda pentru barbati [10 FOTO]

 

     

In privinta ochelarilor de soare sunt asa de multe preferinte si mofturi incat cu greu poti ajunge la un punct comun. Insa ca o linie de start, toata lumea are nevoie de calitate. Ochii sunt foarte importanti, asadar NU va recomand nici macar sa incercati ochelari ieftini, la preturi de cativa lei care va pot deteriora vederea prin calitatea slaba a lentilelor.

Advertisment

Cu siguranta nu toata lumea pune accent pe lentile, sau cel putin nu o facea pana in acest moment. Incerc pe cat posibil sa va indrept atentia in aceasta privinta si sper sa cititi spre exemplu un articol scris pe SfatulMedicului.ro sau CSID.ro referitor la acest subiect.

….
Principala calitate a unei perechi de ochelari de soare performanti este detinerea unui filtru UV cat mai mare, care sa blocheze 75%-90% din lumina vizibila si 99%-100% din razele ultraviolete. Etichetele acestor accesorii de vedere pot fi uneori derutante, daca spun doar blocheaza razele UV, intrucat nu se mentioneaza proportia exacta.

Prin urmare, cautati ochelari de soare care au inscris pe eticheta gradul de protectie cat mai precis, precum absorb 90%-100% razele UV sau UV 400.
….

Ochelarii cu rame şi lentile mai mari sunt mult mai eficienţi împotriva razelor UV deoarece asigură o protecţie mai largă a zonei din jurul ochilor.

….

Sunt multe sfaturi scrise de specialisti in domeniu, pe care ar fi bine sa le urmati strict de acum inainte. Lasand partea “tehnica” deoparte, vreau sa va arat niste modele de ochelari ideali pentru zilele insorite, fie ca este primavara, vara sau iarna.

Preturile pentru modele prezentate de mine mai jos se invart in jurul sumei de $200 – $500, fiind destul de premium, insa nu ai nevoie de un asemenea buget alocat pentru a beneficia de calitate. Iti ajung si cateva sute de lei, gen 200-400 ron.

model ochelari de soare barbati 2015 - 8

model ochelari de soare barbati 2015 - 7

model ochelari de soare barbati 2015 - 6

model ochelari de soare barbati 2015 - 5

model ochelari de soare barbati 2015 - 4

model ochelari de soare barbati 2015 - 3

model ochelari de soare barbati 2015 - 2

model ochelari de soare barbati 2015 - 1

model ochelari de soare barbati 2015 - 10

model ochelari de soare barbati 2015 - 9

Ai idee unde sa caut si eventual sa cumpar o pereche?

Da, as avea cateva idei si recomandari. Insa am sa ma opresc doar la una singura si anume BoutiqueMall, unde am aplicat un filtru de pret care sa afiseze produsele intre 200-300 ron.

ochelari de soare barbati 2015

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern