Ochelari de soare ideali pentru condus

 

     

ochelari de soare condus

Advertisment

Tot mai multe persoane apeleaza la ochelarii de soare atunci cand se afla la volan si asta datorita faptului ca este un accesoriu de care nu trebuia sa ne lipsim nici pana acum. Daca intr-un timp am fi crezut ca este de fapt doar un moft, se pare ca acestia chiar au un rol foarte important in bunul mers prin trafic.

De foarte multe ori, mai ales in intervalele orare ale diminetii sau seara spre apus, soarele reuseste sa coboare mai jos decat parasolarul de la masina si poate acoperi ochii, astfel ca o pereche de ochelari ne poate ajuta foarte mult. Este chiar un necesar in cele mai multe din cazuri si cum majoritatea isi tin ochelarii de soare in aproape toata perioada anului sus la parasolar, acestia devin utili de foarte multe ori.

Mai exista o categorie de persoane care conduc cu ochelarii de soare tot timpul, acestea fiind cele care au ochelari heliomati de vedere dar nu neaparat. Asta inseamna ca poarta ochelari de vedere, care isi schimba culoarea intr-o varianta protectoare atunci cand este soare. Sunt perfecti pentru toti cei care au nevoie de ochelari de vedere in trafic, dar trebuie stiut faptul ca nu sunt deloc ieftini si se fac numai pe comanda, in functie de nevoile fiecaruia din punct de vedere vizual.

De asemenea trebuie sa specific faptul ca recomand ochelari de soare cu lentile polaroid, fara acest ‘feature’ nici nu mai vine vorba sa purtam in timpul condusului.

Daca si anul acesta se poarta ochelarii deschisi la culoare, fiind un an in care culorile vii isi gasesc cel mai bine locul, atunci variantele clasice isi vor face aparitia doar la cei care prefera stilul clasic, moda care nu se schimba niciodata si nu fac rabat de la modul lor vestimentar in functie de tendintele care sunt se schimba cu rapiditate de la an la an.

Un plus pentru acestia ar fi din punct de vedere financiar, ei nefiind nevoiti sa-si schimbe garderoba in fiecare an de la A-Z.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern