Accesorii — aprilie 6, 2013 at 5:32 pm

Ochelari de soare ieftini si la moda 2013

 

     

Din fericire, in sfarsit a venit primavara! Si s-a instalat pe deplin, astfel incat nu mai trebuie sa ne facem griji ca zilele cu ninsoare se vor intoarce. Tot ce avem de facut acum este sa ne scoatem hainele subtiri de la naftalina, sa ne punem ochelarii pe nas si sa mergem cu prietenii, impreuna, in parc…sau?!

De aceea, iata colectia de ochelari de soare ieftini si la moda pe care v-am pregatit-o:

Ochelari de soare Meli Melo

La Meli Melo exista niste reduceri la ochelari de soare foarte simpatice! Da, cu siguranta adoram colectia lor si, de aceea, va spunem ca acolo puteti gasi atat modele retro, insa foarte chic, cat si altele mai elegante, la preturi cuprinse intre 30 si 40 RON!

Acestia sunt cei pe care vi-i recomandam noi:

ochelari de soare 2013

ochelari de soare dama

ochelari soare

Ochelari de soare TinaR

Nici TinaR nu se lasa mai prejos si vine sa ne impresioneze cu cateva perechi de ochelari de soare foarte deosebite. La reducere, desigur!

ochelari de soare albi dama 2013

ochelari negri dama 2013

ochelari LADY's negri

Ochelari de soare Miniprix

La Miniprix, in schimb, gasim niste ochelari de soare foarte plini de viata si placuti… vederii. Cat despre preturi, nu are rost sa va mai spunem cat de mici sunt, deoarece stiti deja, din fostele noastre articole, ca rareori un alt magazin online poate concura cu acesta, din acest punct de vedere.

Noua ne-au placut urmatoarele perechi de ochelari de soare:

ochelari ofertefashion

ochelari ofertefashion2

ochelari ofertefashion3

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern