Oferte la ochelari de soare 2014

 

     

A venit primavaraaaa! Chiar in toata puterea cuvantului, am putea spune, asa ca ochelarii de soare trebuie sa isi recastige locul printre accesoriile noastre de zi cu zi. Insa, ce ochelari de soare se poarta in 2014? Revista Glamour a alcatuit o selectie de accesorii deosebite prezentate la Spring 2014 Fashion Week, din care putem vedea ca se revine la moda anilor ’60, din acest punct de vedere.

ce ochelari de soare se poarta in 2014

ce ochelari de soare se poarta in 2014

Asa ca am inceput sa ma uit dupa modele asemanatoare, in magazinele romanesti. Nu mi-a trebuit mult timp, pentru ca acestea s-au conformat deja trendului, oferindu-ne posibilitatea cumpararii unor ochelari de soare foarte chic.

ochelari carolina-herrera

Ca si cei de mai sus, si acesti ochelari de soare poarta semnatura Carolinei Herrera. Desigur, si pretul de cumparare este unul pe masura renumelui. Totusi, ca omul care stie cat de sensibili sunt ochii la soarele puternic si cat de bine trebuie sa ne alegem felul cum ii protejam, ca sa nu ne stricam vederea, cred ca o astfel de investitie in sanatatea noastra merita. Avem de castigat pe mai multe planuri: nu doar ca ne protejam de lumina nociva, dar aratam si intr-un mare fel.

ochelari-de-soare-kim

Dar, daca bugetul nu-ti permite cumpararea modelului de mai sus si vrei, totusi, sa fii in trend, iata si o pereche de ochelari de soare ieftini (34 lei la reducere). Imi aduc aminte de imaginile din filme in care actrita mergea intr-o decapotabila, cu o esarfa fluturand in urma ei.

ochelari-de-soare violet

Iar daca imprimeul leopard nu este tocmai “your thing”, iti propunul unul mai delicat, floral, intr-o nuanta de mov. De asemeni, si acesti ochelari de soare sunt foarte ieftini si s-ar potrivi, de minune, cu tinuta pe care ti-am prezentat-o mai sus. (Sper sa mai prindeti stoc disponibil la aceste modele).

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern