Accesorii, Pentru casa — august 24, 2012 at 5:42 pm

-66%: Redecoreaza-ti camerele cu accentele moderne de la brandul Nine

 

     

O camera poate spune o multime de lucruri despre persoana care locuieste in ea. Incepand de la cele mai mici detalii (aranjamente, figurine decorative etc.), pana la cele mai mari (mobila, tablouri etc.), camera este ca o carte deschisa pentru un vizitator. Daca te-ai hotarat ad-hoc, ca vrei sa schimbi ceva in camera in care locuiesti, atunci te-ai hotarat la timp, deoarece pana luni, 27 august 2012, brandul Nine iti pune la dispozitie o serie de articole decorative cu accente moderne care vin in intampinarea ta cu preturile reduse de pana la 66%. Articolele pe care le puteti achizitiona sunt atent selectionate, care se vor potrivi foarte bine intr-o locuinta moderna.

Ceasurile de perete Nine sunt futuriste si deosebite. Clasicul nu si-a gasit locul printre ele, insa, acestea au acel ceva care te vor face pur si simplu sa le adori. Ar fi imposibil sa nu va placa un ceas de perete din care zboara niste fluturi, niste pesti sau niste frunze. Poate ca va vor parea ciudate la prima vedere, dar vor da viata peretelui, acesta nu va mai fi pur si simplu un perete zugravit in culoarea X, ci va fi peretele cu ceasul. Daca sunteti iubitori de toamna, puzzle-uri, intrumente muzicale sua pur si simplu de abstract, atunci veti gasi un ceas care sa va reprezinte si pe care sa il achizionati.

Oglinzile decorative sunt in trend, un trend care nu va fi detronat atat de usor, deoarece acestea schimba foarte mult camera, ii dau un altfel de look. Va veti putea personaliza dormitorul sau camera in care sa petreceti cel mai mul timp cu niste oglinzi moderne, care au niste forme destul de neasteptate. Veti gasi oglinzi in forma de animale, mijloace de transport, instrumente muzicale, flori etc. Asadar, nu ezitati sa creati o alta atmosfera in locuinta dumneavoastra, ci grabiti-va sa va achizitionati articole decorative care vor avea un real efect asupra camerei (sau camerelor) in care le veti instala.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern