Pentru casa — septembrie 21, 2012 at 3:06 pm

-80% la decoratiunile interioare pentru locuinta ta

 

     

In acest articol va avertizam de la inceput ca este vorba de o gama larga de decoratiuni pentru locuinta ta. Creeaz-o exact ca in vise si asta datorita cele mai noi si captivante oferte din aceasta perioada, si anume de -80% oferita de Quick24 (unul dintre magazinele de succes din Romania care vine cu lucruri de calitate la preturi foarte accesibile pentru fiecare buzunar).

Ce presupune?

De la draperii, perdele pana la tigai, cuverturi foarte fine pentru canapele si seturi pentru mese. Pe ce vrem sa punem accent (printre multe alte articole de interior) sunt lenjeriile de pat, viu colorate si din bumbac, in pas cu moda pentru orice fel de preferinte: elegant sau anime. Daca pana acum gaseai o lenjerie de pat cu 2 piese la pretul de aproximativ 150 lei, acum o gasesti in jurul sumei de 80 lei.

La categoria covoare stocul in acest moment nu este diversificat, existand in prezent doar 2 modele care presupun o varietate de culori (depinde de preferintele fiecaruia si de culoarea camerei). Covorase pentru baie pe orice culoare la pretul de 75 lei.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern