Pentru casa — septembrie 28, 2012 at 3:27 pm

Accesorii pentru casa, cu -60% reducere

 

     

De curand, m-am hotarat sa schimb stilul camerelor din casa si sa redecorez. Desigur, pentru ca nici timpul si nici banii nu imi permit sa schimb culorile peretilor, m-am orientat spre alte actiuni, mai usoare, cum ar fi schimbarea pieselor de decor. De aceea m-a si atras oferta celor de le Etiquette. De ce s-a intamplat acest lucru? Va voi spune in randurile care urmeaza.

Cei de la Etiquette sunt recunoscuti pentru accesoriile pentru casa create de ei. In magazinul lor poti gasi de la lenjerii de pat, la obiecte pentru baie si bucatarie. Astazi, acestia ofera nu mai putin de 84 de produse pentru amenajarea casei, cu o reducere de -60%! Foarte placut, dat fiind ca majoritatea acestor produse au, in mod normal, un pret pe care nu multi se indura sa il plateasca.
Click pentru a beneficia de aceasta oferta!

Asadar, ce veti gasi in magazinul online al celor de la Etiquette? In materie de lenjerie de pat, puteti gasi seturi complete pentru paturi de doua persoane, la doar 200 RON. Culorile si modelele vin intr-o multitudine de variante, astfel incat aveti cum sa va faceti patul un loc la care sa va duceti seara, atunci cand sunteti frant/a de oboseala, un loc calduros si placut. Accesoriile de bucatarie sunt reprezentate de sorturi, prosoape, manusi si, in general, cam tot ce ar putea fi textil intr-o astfel de incapere. Ca si in cazul precedent, si aici aveti o varietate de modele de unde sa alegeti. Pretul? Doar 89 RON pentru un astfel de set.

Prosoapele vin si ele sub forma de set format din 3 bucati, la un pret de 149 RON. In magazinele normale, un singur prosop de acest tip ajunge la 70 RON, asadar, cu siguranta cumparand de la Etiquette faceti o afacere. In ceea ce priveste halatele de baie, insa, vreau sa va rezerv o surpriza si sa nu va spun pretul, lasandu-va sa va convingeti singuri daca se merita sau nu.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern