Pentru casa — March 24, 2014 at 8:44 pm

Decoratiuni interioare pentru baie 2014: prosoape si halate pentru intreaga familie

 

     

Baia de seara este un moment special, menit sa ne relaxeze si sa ne faca sa uitam grijile de peste zi. De la lumanarile de pe cada, la produsele pe care le folosim si pana la decorul din jurul nostru, fiecare element ar trebui sa fie atent ales spre indeplinirea acestui scop.

Advertisment

Si, dupa baie, urmeaza momentul in care, imbracata cu halatul de baie, cu un prosop in cap, te asezi cuminte pe canapea, cu o cana de ceai in mana, citind una dintre cartile preferate. Ei, despre momentul asta vreau sa iti vorbesc si sa iti prezint cateva halate si prosoape care sa ti-l faca si mai frumos.

 
halate de baie 2014

Imagineaza-ti cum ar fi ca halatul care te infasoara sa fie unul pufos si calduros, care sa mangaie pielea sensibila de dupa dus si proaspat cremuita cu o lotiune parfumata. Cum simtul atingerii iti devine deodata atent si, daca inchizi ochii, te simti cuprinsa de o relaxare totala. Iti pare ca exagerez? Atunci cumpara acest halat de baie si, dupa dus, inchide ochii si incearca sa ii simti textura. Iti garantez ca iti va placea.

prosoape pufoase de baie 2014

Ma uit la Scrubbs acum si, intr-un episod recent, a fost o faza amuzanta, in care o femeie spunea ca toate femeile stiu sa isi infasoare turceste un prosop, pe cap. Un fel de conspiratie secreta a femeilor. Si, da, si prosopul de baie conteaza, pentru ca te face sa te simti intr-un fel aparte. In plus, e nevoie sa ai unul moale, care sa nu iti rupa firele de par, care sunt foarte fragile cand sunt ude.

papuci_baie_decupat

Pe mine ma enerveaza foarte mult papucii clasici de casa, pentru ca am obiceiul prost sa fac apa pe jos, cand fac baie. Asa ca intotdeauna sunt uzi si se usuca abia dupa cateva zile. Asta este o problema rezolvata, insa, daca alegi niste papuci de baie subtiri. Poti sa-i uzi in voie, cand stii ca dupa jumatate de ora vor fi uscati ca in Sahara, nu?

Si, nu in ultimul rand, tineti cont ca halatul , prosopul si papucii fac parte din decoratiunile existente in orice baie, atunci cand nu le folositi. De aceea, mi-am si luat permisiunea sa le trec sub categoria decoratiuni interioare. Nu neglija acest aspect, pentru ca musafirii tai sigur il vor remarca!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern