Pentru casa — martie 8, 2013 at 4:51 pm

Idei de decorare a unei camere

 

     

Veste buna pentru cei care stiu ca nu doar corpul are nevoie sa arate, intotdeauna, bine, ci si casa unde traim. Si ce ar arata mai bine, intr-o casa, decat extraordinarele decoratiuni de la Bam Boo?

Si pentru ca eu sunt un fan declarat al produselor Bam Boo, nu am putut decat sa ma bucur ca ei au decis sa intampine primavara cu reduceri. Asadar, iata ce va recomand:

1. In stil african

tablou african

In lounge, am nu mai putin de 3 tablouri cu femei africane, o canapea, multe teancuri de carti si o lumanare in forma de elefant. Adaugati la aceasta imagine o pisica, multe perne pe jos, o gasca de prieteni cu cafele in mana si veti obtine unele dintre cele mai simpatice seri pe care le puteti avea.

Din pacate, cele 3 tablouri sunt desenate de mine si acopera doar 3 dintre peretii camerei. Mi-ar trebui si un al patrulea, insa nu am niciodata timp sa il fac. Iar Bam Boo se pare ca imi stie dorintele, pentru ca ghiciti ce au la reducere: un tablou cu o femeie africana! Poate e timpul sa incep sa dau telefoane ca sa-mi invit prietenii la cafea si vorba, maine seara?

Si mai mult, mai sunt si alte modele, foarte simpatice. Cred ca am sa-mi redecorez si biroul intr-unul cu inspiratie africana…

2. Multicolor

scrumiera moderna

De fapt, daca e sa stau sa ma gandesc bine, in birou am un tablou multicolor. Si nu glumesc cand spun multicolor. Am folosit, in el, nu mai putin de 8 culori si 30 de nuante ale lor. Si-ar face o pereche minunata cu scrumuiera de mai sus, avand in vedere ca sunt si fumatoare.

Dar daca voi nu aveti hobby-uri dintr-astea meticuloase, va recomand urmatorul tablou:

peisaj multicolor

La un loc cu urmatoarele accesorii:

perna decor

potpouri

platou oval

lumanare

Va garantez ca, pe oricine veti invita in camera respectiva, va fi impresionata de asemenea alaturari. La mine functioneaza si sunt convinsa ca si la voi se va intampla asta, daca veti folosi aceste decoratiuni de interior. Nu uitati de plantele verzi!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern