Rasfata-ti micutul cu Naf Naf si o reducere de pana la 75%

 

     

Daca e sa ma mai uit acum, in garderoba personala, voi gasi inca, probabil, tricoul de la Naf Naf care era preferatul meu atunci cand eram mica. Asta e posibil doar pentru ca, in ciuda enormei energii de care da dovada un copil, produsele acestei companii pur si simplu rezista oricaror aversitati. De aceea, recomandarea noastra de astazi merge spre campania Naf Naf ce ofera la o reducere de pana la -75% obiecte si hainute pentru copii prescolari si bebelusi.

Advertisment

Ce vei gasi in noile colectii Naf Naf? Raspunsul e simplu: orice! Asta pentru ca viitorii clienti au acum, la dispozitie, nu mai putin de 5 colectii diferite dedicate copiilor, in total insumand peste 100 de produse. Astfel, poti cumpara cu -75% reducere produse din colectia Jungle, ca bavetele, patuturi pentru copii, leagane, genti sau paturici, toate avand un pret ce il intrece chiar si pe cele ale magazinelor de cartier. Cate leagane ai mai vazut la un pret de doar 55 RON?!

Colectia Cuak eeste dedicata copiilor un pic mai maricei insa nu lipseste nici din aceasta bavetelele si alte accesorii dedicate bebelusilor, pe cand in colectia Teddy vei gasi produse special concepute pentru baieteii nou nascuti. Colectia Puppy vine in completarea celorlalte, avand culori mai simple si indreptate spre clasic, insa nu fara a aduce in discutie si atributul copilariei: joaca. Lista de accesorii Naf Naf pe care o poti gasi acum la reducere de -75% este una foarte bogata, aceasta incluzand produse precum suport pentru schimbat nou nascutii, seturi complete de hainute pentru aceasta categorie de varsta sau saci de dormit. La mare cautare in colectiile Naf Naf par a fi paturicile pentru fetite si baietei, probabil pentru ca pretul lor este, astazi, doar de 69 RON, pe cand, in trecut, ajungea si la 229 RON.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern