Accesorii — mai 23, 2016 at 10:15 am

Tu de unde iti cumperi papionul?

 

     

In articolul de azi mi-am propus sa vorbim despre un accesoriu ce poate face diferenta intr-o tinuta. In forma sa originala, papionul putea fi privit ca o declaratie de independenta a unui barbat. Papionul nu a fost intotdeauna vazut cu ochi buni, dimpotriva, au fost vremuri in care a fost considerat un element desuet de care multi au uitat prin anii `50.

De-a lungul timpului papionul a fost asociat cu anumite profesii: avocat, architect, colector de taxe si impozite, profesor universitar, politician etc. Papionul, spre deosebire de cravata, este recomandat tinutelor rafinate si deosebit de elegante.

In tinutele de seara este recomandat sa purtati un papion bleumarin, gri, alb sau negru. La o cina nu foarte formala se poate purta un papion cu buline, dungi etc. Este o regula ca papionul sa faca parte din tinute formale. Ca orice regula si aceasta are exceptii, papionul putand fi purtat si in tinutele de zi cu zi de catre cei care lucreaza in medii academice sau la birou.

Papioanele sunt confectionate din materiale variate precum: matase, poliester, bumbac, lana sau amestecul acestor materiale.

In magazinul online Papionette.com veti gasi modele variate incluse in cateva colectii.

Colectia bussines/ceremonie include papioane: catifea, Self Tie, Trabucco Casual, Trabucco Ceremonie, Trabucco Diamond, Trabucco Slim. Imagini cu papioane din aceasta colectie veti putea vedea mai jos.

papion ceremonie

Colectia casual contine: 2 choice, papioane buline, papioane carouri, papioane culori simple lucioase, papioane culori simple mate, papioane flori, papioane vintage.

papioane casual

Colectia Be Different contine papioane: flexi, lemn si sticla.

Papion flexi

Pe acelasi site veti mai putea gasi seturi ce contin papioane si batiste si seturi ce contin trei piese, adica papion, batista si butoni.

papion si batista

Papion butoni si batista

Nu in ultimul rand, in acest magazin online veti mai gasi papioane foarte vesele ce fac parte din colectia Special Easter.

papioane vesele

Toate papioanele din imagini va sunt oferite de magazinul online Papionette.com.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern