-25% Oferta saptamanii de la Quick 24 – Set manichiura/pedichiura

 

     

La lista noastra de site-uri pe care le urmarim, pentru a va tine la curent cu cele mai bune oferte de pe piata, s-a adaugat unul nou, sustinut de catre magazinul Quick 24. Ceea ce ne-a atras in mod special, la el, sunt nu doar preturile mici ci si o sectiune aparte, prin care acestia ofera la un pret redus, un nou produs, in fiecare saptamana. Saptamana aceasta este randul setului de manichiura si pedichiura MPS 4920, AEG, oferit cu -25% reducere.

La doar 59,90 RON, in loc de 79,90 RON, setul de manichiura si pedichiura MPS 4920, AEG este unul foarte practic, ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de ingrijire a nici unei femei. Cu el, fiecare doamna isi poate efectua manichiuri si pedichiuri la un nivel profesionist, in comoditatea propriei case si fara a trebui sa plateasca bani suplimentari pentru acest lucru. Stim ca pretul pentru o astfel de manopera poate ajunge si la 200 RON, iar ca acest ritual de ingrijire trebuie facut cel putin de 2 ori pe luna! Astfel ca, privind din acest punct de vedere, acest set de manichiura si pedichiura la reducere pare o afacere foarte convenabila.

Setul de manichiura si pedichiura MPS 4920, AEG contine 10 accesorii diferite, un maner ergonomic cu buton de pornire/oprire, un baton de modelare, un acumulator reincarcabil si o lampa de control pentru incarcare. Remarcabil este ca, daca va aflati intr-o zona de unde nu puteti sa va cumparati baterii pentru manerul ergonomic, puteti folosi adaptorul de retea inclus in set, pentru a folosi drept sursa de alimentare priza obisnuita.

Ii uram bun venit acestui site de produse si haine la reducere in lista noastra si speram ca, pe viitor, sa ne prezinte si alte oferte la fel de bune ca si cea a acestui set de manichiura si pedichiura.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern