5 tunsori de barbati pentru toamna-iarna 2014/2015 – Ce se poarta.

 

     

Ca tot vine vorba de fashion, barbatii din ziua de astazi evolueaza mult si datorita acestui fapt am decis sa fiu unul dintre aceia care s-ar putea sa va influenteze urmatoarea tunsoare din sezonul ploios. Inainte de a va arata cinci stiluri diferite de frizura, va spun ca este o buna ocazie sa incepi sa faci o schimbare la look-ul actual si eventual, de ce nu, sa aduci ceva nou si unic stilului care crezi ca te va caracteriza in aceasta toamna/iarna.

Evident e faptul ca orice stil se poate ‘amesteca’ cu altul, depinzand de nevoile si placerile personale, formandu-ti stilul dorit.

UPDATE: >> Tunsori barbati in trend pentru iarna/primavara 2016. <<

UPDATE: Citeste si >> Tunsori de barbati pentru anul 2015 <<

1. Stilul “undercut”

prima tunsoare barbati - undercut

Putina tenta adusa din anii ’20, un stil mai dur sa zicem asa, care mie unul personal imi place daca lucrezi putin la lungimile firelor din virful capului (depinzand de forma lui), iar partile laterale ramanand tunse scurt. Acest stil se muleaza pe destul de multe forme ale fetei, insa incearca sa nu lasi parul ‘sa fluture’ prea mult, aceasta va adauga fetei tale o forma mai rotunda, efect care uneori nu e asa placut.

Tunsori alternative:

prima tunsoare barbati - undercut2

Pentru ingrijirea parului am gasit la eMAG, produsele de care ai nevoie la reduceri de 10-30%.

2. Stilul liniei contrastului

tunsori de barbati - stilul contrastului

Aceasta imagine ne demonstreaza faptul ca acest stil de tunsoare poate prinde forme dintre cele mai ‘nebune’ si mi se pare un model non-conformist si in acelasi timp atragator. Linia ce desparte partea superioara de cea din lateral mi se pare o idee buna si cred ca da bine pe o forma a fetei mai barbateasca, alaturi de o barba ingrijita. De asemenea linia aceea obtinuta aduce un contrast exceptional privind de jos in sus.

Tunsori alternative:

tunsori de barbati - stilul contrastului2

Aceste imagini ne scot in evidenta faptul ca tunsoarea da bine si pe o fata mai copilareasca si pe una mult mai dura, mai matura. Daca esti dispus sa incerci acest stil, ai nevoie pentru ingrijirea parului de uscator, crema pentru volum si un spray pentru mentinerea parului.

3. Stilul “Skin fade”

tunsoare barbati - skin fade

Este foarte popular in zilele noastre si se muleaza perfect pe multe forme ale fetei barbatesti. Propriu zis nu e o tunsoare complicata sau greu de ingrijit. Parul lasat destul de liber in partea superioara, intr-un mod placut si tuns scurt pierdut in laterale, acest gen s-ar putea sa te faca ca la urmatoarea programare la salon sa adopti cu incredere modelul.

Tunsori alternative:

tunsoare barbati - skin fade2

Cum spuneam anterior, nu este nevoie de multa bataie de cap pentru intretinere, insa ai nevoie de un fixativ bun de par, sau ceara (dupa caz) si putin rabdare dimineata in aranjarea partii superioare din fata.

4. Stilul mai dramatic

tunsori de barbati - stilul dramatic

Pot spune ca la fel de popular printre barbati este si acest stil (ca si cel prezentat anterior) si asta datorita varietatii de modele ce le poate acoperi acest stil. Mai concret, forma fetei sau culoarea parului nu prea conteaza in cazul de fata, aceasta tunsoare se poate modela pe oricare dintre noi. Acest gen de frizura se concentreaza pe partea superioara din fata, avand nevoie de un par bogat si plin de volum pentru a crea acest efect de curba intr-o parte.

Tunsori alternative:

tunsori de barbati - stilul dramatic2

Pentru ingrijirea si aranjarea lui ai nevoie de un pieptene, uscator si ceara de par. Simplu, nu?

5. Stilul modern si ciufulit

tunsoare barbati - ciufulit
Acest gen de tunsoare este foarte versatil si modern, mi-am permis sa-l numesc “ciufulit” datorita formei partii superioare. Putem observa faptul ca s-a adaugat putina culoare deasupra capului, o nuanta putin mai deschisa (sau inchisa – dupa caz) fata de culoarea naturala a parului.

Tunsori alternative:

tunsoare barbati - ciufulit2

Pentru a crea look-ul perfect privind acest stil, pentru intretinere ai nevoie de o placa de par, uscator, ceara si un ulei pentru protectie.

Cuvant de final

In concluzie acestea ar fi cinci dintre cele mai populare si bine vazute tunsori pentru acest sezon. Multumiri Fashionbeans.com pentru imagini, drepturile le revin lor.

Iar pentru voi, ati decis cumva sa adoptati un nou look?

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern