Cele mai hot oje, la TinaR!

 

     

Stiti pozele acelea, de pe Facebook, in care apar manechine cu unghiile perfecte, vopsite in culori dintre cele mai diverse si cu modele foarte atractive? Nu-i asa ca uneori parca va infuriati ca manichiura lor arata astfel, iar a voastra e atat de … „pamanteana”? Pentru ca eu o fac!

Advertisment

Din fericire, insa, la TinaR este reducere la oje, in culori dintre cele mai simpatice. Avem negru mat si negru lucios (Intrati in sectiunea “Frumusete” a site-ului partener – va dati seama ce frumoasa ar iesi o combinatie intre acestea doua?!), avem si ceea ce ei numesc Sparkle Top Coat, pentru efecte dintre cele mai fascinante si avem si multe alte nuante, pentru toate gusturile, imaginatiile si hainele.

Dar sa revenim la ce ne intereseaza, de fapt: rezistenta. Cat de rezistente sunt ojele celor de la Tina R? Avand aspectul unui gel de finisare, ele au o rezistenta de lunga durata, chiar si in conditii… mai putin optime, cum ar fi spalatul vaselor (desi eu recomand, in ciuda acestui lucru, sa puneti partenerul sa le spele).

In ceea ce priveste uscatul, iar am vesti bune. Ojele Tina R au uscare rapida! Asta inseamna ca nu mai trebuie sa stam cu mainile in sus minute bune, fara sa ne putem fuma tigara, tine mouse-ul in mana sau trece degetele prin parul iubitului pret de cate jumatate de ora!

Personal, pe mine m-au atras aceste oje, insa, la cat de diversa este gama (au chiar si oje care se crapa!), sunt convinsa ca sigur o sa gasiti ceva pe placul vostru:

lac de unghii

60 secunde lac de unghii

beyu manichiura 2013

Ah, era sa uit sa va spun pretul! Costa aproape ca un produs fabricat undeva pe vapor, deoarece sumele pe care ar trebui sa le platiti pentru aceste oje sunt cuprinse intre 7 si 14 lei! Astea da reduceri – sunteti de acord cu mine?

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern