Cosmetice / Parfumuri — octombrie 4, 2012 at 9:13 am

Cosmetica dentara la doar 19 RON in Bucuresti – Super oferta

 

     

Se pare ca cei de la Dental Crown Health sunt hotarati sa isi mareasca numarul de clienti, deoarece am vazut oferta lor pe mai multe site-uri, in timp ce cautam cele mai mari reduceri de pe piata, pentru a va aduce stirile zilnice din acest domeniu. De aceea, am spus sa le dau si eu o mana de ajutor si sa va spun cum puteti obtine un zambet stralucitor pentru doar 19 ron!

Ce primesti de cei 19 ron? Cu siguranta, ceva de care ai nevoie, dopa toate statisticile probalistice. Dental Crown Health ofera detartraj al dintilor, periaj profesional, airflow, o plomba si un plan de tratament, toate acestea fiind insotite, bineinteles, de o consultatie, inclusa in acelasi pret. Daca ne uitam, fie chiar si numai consultatia, si nu se incadreaza, in mod normal, in pretul de 19 ron! In mod normal, un astfel de pachet costa aproximativ 400 ron, un pret pe care nu multi dintre noi si-l pot permite o data la 6 luni, atunci cand este necesara vizita la un stomatolog.

Poate ca tocmai aceste sume sunt motivul pentru care majoritatea romanilor au probleme dentare, insa, odata cu aceasta oferta, aceasta scuza nu mai este una justificata, nu crezi? Mai mult, daca ai nevoie si de niste implanturi dentare, al caror pret stim cu totii cam cat de mare este, cei de la Dental Crown Health ofera, in aceasta oferta, si o reducere de 15% din costul lor.

Dental Crown Health au ca si specializari tot ceea ce tine de stomatologie, echipa lor fiind formata doar din experti cu multi ani de studii in spate. Asadar, chiar nu ai nici un motiv pentru care sa nu profiti de aceasta oferta si sa iti faci albirea dintilor ieftin, cu doar 19 ron.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern