Cosmetice strict pentru femei la pret redus

 

     

Lume, draga lume, in magazinul Fashion Up se gasesc produse cosmetice ale unor companii renumite, avand un pret mic, mic, mic. Asadar, daca iti doresti cosmetice de calitate, pe care sa nu dai un sac de bani, acum e momentul sa iti cumperi. Ce gasim:

1. Fard de ploape Moon Touch Mousse Eye, 29 ron (-36% reducere)

Firma englezeasca Dermacool, este una dintre cele mai bune de pe piata, in domeniul cosmeticelor. Nici acest fard de ploape ieftin nu se dezminte si intruneste toate calitatile produselor care poarta semnatura lor: arata fabulos si electrizant, nu se intinde si nu cade si are grija de tenul din jurul ochilor.

2. Face Reshaping Filler Cream Collistar, 140 ron (-23% reducere)

O crema remodelanta pentru fata, foarte buna, de altfel, care ofera rezultatele unor creme ce ajung, in mod normal, cateva sute bune de RON. De altfel, si aceasta este la reducere de -23%, asadar trebuie sa profitati.

3. Mascara Long Lash Waterproof, 105 ron (-45% reducere)

Un pret care, la prima vedere, pare destul de maricel, cand este vorba despre o mascara. Totusi, produsul venit de la casa helena Rubinstein se afla in topul celor mai bune mascara de pe piata si, din acest punct de vedere, costul sau nu mai pare atat de mare, pentru ca efectele sale sunt exact cele pe care le promite. Cum spune si proverbul: „Dai un ban, dar stai deoparte!”.

4. Body lotion Revlon Charlie Chic, 19 ron (-23% reducere)

Poftim?! O lotiune de corp de la Revlon cu doar 19 ron? Cred ca nici la tonetele cu amanuntul nu gasesti o lotiune de corp care sa aiba un pret atat de mic! Sa nu mai spunem de prestigiul de care se bucura Revlon si colectia Charlie, atunci cand vine vorba despre ingrijirea corporala!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern