Frumusetea se tine cu -80% reducere!

 

     

O vorba din batrani ne spune ca „frumusetea se tine cu bani multi” insa cei de la HBC par sa nu fie de acord cu acest proverb si sa faca tot posibilul sa il contrazica. Asta, deoarece, in urmatoarele cateva zile, puteti cumpara o gama larga de produse purtand semnatura lor, cu o reducere de -80%. Nu mai putin de 42 de produse isi asteapta cumparatoarele dornice sa isi ingrijeasca frumusetea profitand de calitatea si pretul oferite de cei de la HBC.

Advertisment

Printre produsele pe care le puteti alege din gama HBC cu reducere de -80% reducere se numara tratamente pentru corp, pentru ten, anti – imbatranire, de intretinere si multe altele. Pentru a va face o idee, setul Cell Rebirth de zi&noapte ce contine creme pentru ochi de zi si de noapte, costa, pana acum, 549 RON. Patru zile de acum incolo, insa, acestea doua vor costa doar 199 RON, pret mai mult decat mic pentru a preveni si trata ridurile ce apar odata cu varsta, in special pentru ca rezultatele se vor vedea dupa doar 8 zile!

Seturi pentru tratamentele corpului -80%

Sloganul companiei HBC este „Collagen Memory Booster”, majoritatea produselor lor continand acest component, la mare cautare printre doamnele ce nu vor sa fie afectate de efectele imbatranirii sau care au alte probleme cu tenul. Cremele si serurile HBC actioneaza rapid, sunt usor absorbite in piele si beneficiaza de o atenta observare a efectelor lor, astfel incat, corectarea semnelor imbatranirii si redarea tonusului pielii este doar o chestiune de rabdare, din partea celor care le folosesc, si nu o incertitudine, asa cum se intampla in cazul altor produse.

Asadar, daca tineti la frumusetea dumneavoastra, iata o ocazie buna sa aratati acest lucru: reducerea de -80% la 42 de produse special concepute pentru ingrijirea pielii de catre compania HBC.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern