Cosmetice / Parfumuri — iunie 22, 2015 at 1:04 pm

Indrazneste cu oja neagra!

 

     

Ti-ai propus sa iesi un pic din tipare si iti doresti o manichiura altfel?  Oja neagra pe unghii reprezinta un stil indraznet, dar surprinzator de ușor de realizat. Ai putea sa incerci! In principiu, oricine poate purta manichiura cu oja neagra, dar este nevoie de un pic de practica pentru a o realiza corect.

images

Zic, sa facem un exercitiu de imaginatie! Pregatiti-va locul in care doriti sa va faceti manchiura. Este posibil sa iti doresti sa faci acest lucru in fata televizorului, astfel incat sa mai afli cate ceva in timp ce iti rasfeti mainile! Sau mergi in bucatarie…! Ideea este ca poti face acest lucru din orice loc din casa ta in care te simti confortabil si ai lumina suficient de buna.

Asigura-te ca ai tot ce trebuie la indemana. Daca ai ales masuta de cafea ca loc de lucru, ia langa tine niste ziare vechi, pentru a nu pata prea mult in jur. Bun! Esti sigura ca ai toate materialele necesare la indemana? Nu este o idee buna sa te ridici pe la jumatatea operatiunii pentru a lua ceva ce iti lipseste. Incepi prin a pili unghiile fara a le lasa prea lungi, dar nici prea scurte (oja negra pe unghiile foarte scurte poate da aspect de pata murdara).

Intretinere unghii

intretinere unghii

Sterge orice urma de lac pe care l-ai avut inainte. Ridica cuticulele insa nu le taia. Pune-le intr-un bol cu apa calda, va fi mai ușor sa le  impingi in sus. Si acum, vine partea mai grea! Daca esti dreptace, incepi pictura la mana stanga, si invers. Initiaza startul picturii cu o singura dunga pe mijlocul unghiei. Va fi mai usor sa pictezi lateralele ulterior.

RTEmagicC_gel-2.jpg

Este adevarat ca pana acum ceva vreme oja neagra era asociata goticului si curentului emo, dar azi se afla intre recomandarile marilor case de moda. Daca lasam prejudecatile, oja neagra exprima curajul de a fi unic, pana la urma, aceel curaj de a iesi in evidenta!

img_884511_thumbs_600x440_155862

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern