Cosmetice / Parfumuri — October 4, 2012 at 9:05 am
Mai multe despre —

Ra Form & Silhouette ofera 3 sedinte de relaxare cu doar 15 lei

 

     

Desi oferta aceasta este doar in Bucuresti, nu m-am putut abtine sa nu va spun de ea, pentru ca macar doamnele din Capitala sa aiba parte de relaxare cu bani putini. La Ra Form & Silhouette ai parte de 3 sedinte de relaxare, dintre care 2 de masaj anticelulitic si una de impachetare cu guarana, care, in mod normal, costa 130 ron. Suna cu adevarat relaxant, nu?

Advertisment

Ra Form & Silhouette este un salon de relaxare din Bucuresti, ce ofera clientilor sai momente calme si placute, intr-o ambianta construita pe baza diferitelor terapii dedicate acestui scop, precum muzicoterapia, aromoterapia si masajul. Produsele folosite de catre cei de la Ra Form & Silhouette sunt numai dintre cele de calitate si ajuta la tonifierea si hidratarea pielii. Oferta de 3 sedinte la pretul de doar 15 lei are drept scop prezentarea salonului de relaxare unor noi posibili clienti si, de aceea, in mod sigur, serviciile oferite de catre acestia vor fi de cea mai buna calitate, iar personalul va oferi o reala atentie acestora.

De la 130 lei, la 15 lei

Asadar, de ce sa nu beneficiezi de niste servicii profesioniste si dintre cele mai bune, cand vorbim de o suma pe care nici nu iti dai seama cand o cheltui, in mod normal? Fie ca esti printre persoanele care lucreaza la un birou, pe scaun, sau printre cele care sunt nevoite sa alerge zilnic, dintr-o parte in alta, vei considera aceasta oferta ca una conceputa special pentru tine.

In pachetul oferit de Ra Form & Silhouette, poti alege daca sa primesti sedinte anticelulitice sau de relaxare, iar impachetarea cu guarana va conferi tenului tau un aspect deosebit, proaspat si tanar. Cu siguranta, dupa atata munca meriti cel putin o sedinta de masaj de 50 de minute, nu?

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern