Cosmetice / Parfumuri — august 9, 2012 at 8:39 am

Un mic rasfat de la Berkeley Square 1920 -51%

 

     

Rasfatul e acea stare de bine cu care trebuie sa ne obisnuim mai des. Sa lasam grijile la usa atunci cand venim de la serviciu si sa ne oferim cateva clipe doar pentru noi, in care suntem in prim plan. Tot acest rasfat, insa, trebuie facut ca la carte, iar de cele mai multe ori, acesta consta intr-o baie lunga, cu multa spumam, iar mai apoi cu un masaj cu niste crème frumos mirositoare, care lasa pielea fina. Daca vrei sa iti oferi astfel de momente profita de oferta celor de la Berkeley Square 1920 (oferta valabila pana duminica 12 august 2012) si achizitioneaza-ti niste produse de calitate care te vor uimi prin rezultatele pe care le vor da. Rafinamentul si elegante sunt doar cateva dintre cuvintele frumoase care pot descrie produsele de la BS 1920.

Vei putea alege intre diferite feluri de geluri de dus, sapunuri, creme de corp, apa de toaleta etc. Preturile nu sunt deloc mari, astfel incat vor fi accesibile pentru orice buzunar. In cazul in care nu aveti nicio idee ce sa cumparati cadou cuiva, atunci trebuie sa stiti ca puteti achizitiona de pe site si diferite produse sub forma de cadou. Nu veti cheltui o avere, iar persoana care va primi darul din partea dumneavoastra va fi, cu siguranta, foarte incantata.

Nu doar produsele sunt de calitate, ci si ambalajul in care vin. Totul este desprins, parca, dintr-o alta epoca, ambalajele ducandu-te cu gandul la frumusetile clasice de altadata si la doamnele cochete care faceau tot ce le sta in putinta sa arate cat mai natural. Toate produsele au un fond natural, asadar acestea nu vor fi deloc nocive pentru organism si piele.

Spor la cumparaturi!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern