1 AN de Shopping cadou de la 3Suisses!

 

     

Cei de la 3Suisses nu inceteaza sa ne uimeasca pentru ca, pe langa talonul de 20 RON oferit tuturor celor care se aboneaza la nesletter-ul lor, acestia vin si cu un concurs cu un premiu foarte mare: cumparaturi in valoare de 4800 RON, din magazinul lor, pentru cel sau cea care vor avea norocul sa fie trase la sorti in urma tombolei organizate!

Care este mecanismul prin care poti ajunge sa cumperi haine gratuit? Plaseaza cel putin o comanda pe magazinul online 3Suisses, pana la data de 15 ianuarie 2013, si vei putea participa la tragerea la sorti electronica ce va avea loc in data de 21 ianuarie 2013. Cei care ne urmaresc site-ul stiu ca, la 3Suisses, sunt destule haine superbe care sa poata fi cumparate, iar pana in ianuarie este timp mai mult decat suficient ca sa te hotarasti in privinta carora le alegi.

Tocmai oferta bogata de haine este un motiv foarte puternic pentru a participa la aceasta tombola pentru ca, timp de 1 an intreg, vei primi vouchere prin care sa iti cumperi tot ceea ce doresti de pe site-ul lor. Daca iti faci probleme in ceea ce priveste modul de extragere al castigatorului, trebuie sa stii ca la momentul in care acest lucru se va intampla, va fi prezent si un notar, pentru a se asigura ca totul se desfasoara conform regulamentului afisat pe site-ul 3Suisses.

Poti afla mai multe date despre concursul 1 AN de Shopping cadou si sa te convingi de modelele de haine foarte frumoase pe care le poti purta, vizitand site-ul 3Suisses. Cu siguranta, acestia primesc recomandarea noastra calduroasa, impreuna cu o viitoare comanda. Pentru ca, daca pana acum am rezistat ispitei, acum nu mai avem nici o sansa sa o facem.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern