Imbracaminte — February 1, 2013 at 1:24 pm
Mai multe despre —

30 de zile, 30 de rochii ieftine (Stoc oferit de MiniPrix.ro)

 

     

Recunosc, ideea nu imi apartine in totalitate, insa tocmai pentru ca este una foarte buna, m-am decis sa o adopt si pe Oferte Fashion. Iubesc rochiile si fustele si consider ca principalul atu al unei femei este tocmai posibilitatea de a purta acest obiect vestimentar.

Advertisment

Asa ca m-am decis, de una singura (si n-are nimeni cum sa ma opreasca daca nu ii place), sa transform Februarie in Luna Rochiilor. Sau Martie. Sau tot anul, daca e posibil.

Astfel, nu doar ca am sa fac un manifest pentru feminitate, prin acest articol, insa am sa va ofer si solutia pentru o garderoba completa, astfel incat sa nu mai aveti nevoie de alte cumparaturi, pe langa aceasta. Asadar, sa ma apuc de cautat: cine a spus ca nasterea unor campanii e un lucru usor?

1a

Rochii „cuminti” si elegante

Rochie 1., 59 RON
Rochie 2., 69 RON
Rochie 3., 42 RON
Rochie 4., 59 RON
Rochie 5., 60 Ron

Le puteti folosi la munca sau la intalnirile cu familia, la iesirile care cer o eticheta vestimentara sau la orice alta ocazie doriti. Nu sunt nici foarte sofisticate, insa nici nu cad in latura casual, astfel incat pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Rochii casual

Rochie 6., 33 RON
Rochie 7., 39 RON
Rochie 8., 39 RON
Rochie 9., 33 RON
Rochie 10., 49 RON

Rochiile casual sunt menite unei iesiri in oras cu prietenele, mersului la cumparaturi si, in general, momentelor in care vrem sa ne simtim comod insa nu vrem sa renuntam la stilul vestimentar ce ne caracterizeaza. Pot fi purtate cu botine cu toc sau cu balerini si accesorizate astfel incat sa se potriveasca stilului indie sau schoolgirl.

1b

Rochii lungi

Rochie 11., 33 RON
Rochie 12., 33 RON
Rochie 13., 59 RON
Rochie 14., 39 RON
Rochie 15., 49 RON

Rochiile lungi sunt, cred, cea mai practica inventie pentru femei. Nu doar ca arata intr-un mare fel, insa sunt si deosebit de comode. Poti folosi o rochie lunga pentru a crea o tinuta boho, una eleganta sau una casual, in functie de preferinte si accesorii.

Rochii de cocktail

Rochie 16., 42 RON
Rochie 17., 49 RON
Rochie 18., 49 RON
Rochie 19., 49 RON
Rochie 20., 56 RON

Totusi, pe langa munca si creat de tinute, o fata trebuie sa se si distreze, nu? Asadar, iata cate o rochie pentru fiecare Sambata seara, si una in plus, in caz ca nu iti place cum se arnjeaza cealalta – doar stim ca, oricat de perfect ar sta o haina pe noi si oricat de plin ar fi sifonierul, niciodata nu avem cu ce ne imbraca atunci cand iesim sa petrecem.

Si alte rochii

1c

Rochie 21., 39 RON
Rochie 22., 33 RON
Rochie 23., 60 RON
Rochie 24., 39 RON
Rochie 25., 68 RON

Rochie 26., 42 RON
Rochie 27., 19 RON
Rochie 28., 42 RON
Rochie 29., 42 RON
Rochie 30., 29 RON

Si alte 10 rochii, pentru motivul invocat mai sus: sa avem tot timpul cu ce sa ne imbracam. Sper sa va placa mica noastra colectie de rochii si sa va gasiti, printre ele, unele care sa se potriveasca propriului stil.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern