5 cadouri de Craciun pentru femeile care iubesc lenjeria

 

     

Cat mai este pana la Craciun? Inca un pic. V-ati facut lista de cadouri pe care sa o cumparati sau asteptati marile reduceri din acea perioada, in speranta ca veti gasi cateva chilipiruri si ca nu veti face gaura in buget? Dar daca v-as spune ca puteti sa cumparati cadouri de Craciun pentru femei cu bani foarte putini, inca de pe acum? Pentru ca recomandarea mea consta in… lenjerie intima!

1. Jamais Vecu Body Roxana Negru

Decupat pe lateral, acest body poate fi cadoul perfect de Craciun pentru iubita, indiferent de gusturile sale. In acelasi timp, si cuminte si sexy, nu cred sa fie femeie care sa nu il adore, pur si simplu.

2. Body din dantela

Simplu si adecvat multor situatii, el poate fi un cadou ideal atat pentru ea, cat si pentru… el.

3. Body Triumph

Nu cred ca Triumph, vreodata, sa fi dat gres cu unul dintre modelele lor. La fel se intampla si cu acest body care arata absolut fabulos! Din dantela rafinata, el se potriveste femeilor sofisticate si mereu atente la detalii.

4. Corset

Din dantela si tul, acest corset va face deliciul privitorului si va transforma personalitatea purtatoarei intr-una misterioasa si sexy. Perfect pentru seara de Craciun, nu credeti?

5. Body String

In intregime din dantela, acest body string creeaza un efect vizual deosebit, amplificat de esarfa din pareta de sus. Cu siguranta, daca erai in cautarea unei idei in ceea ce priveste un cadou de Craciun pentru prietena, aceasta este una castigatoare!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern