Imbracaminte — septembrie 26, 2012 at 11:02 am

Calvin Klein Jeans la reducere de -51%

 

     

Calvin Klein sunt recunoscuti pentru modelele de jeans pe care le produc insa, in colectia de haine cu reducere de -51% veti gasi nu doar acest material, ci si altele, care isi merita pe deplin laudele acordate renumitei case de moda.

Peste 93 de produse de la Calvin Klein Jeans isi asteapta stapanul, imbiindu-ne cu modele deosebite, culori clasice si o imagine de ansamblu lejera si comoda, ce se potriveste perfect acestui sezon capricios de toamna. Rochii, salopete, camasi, bluze, jachete, topuri, tricouri si pantaloni – toate au culori calde, taieturi care cad si originalitatea specifica celebrului brand. In ceea ce priveste preturile, si ele sunt la fel de placute ca si aceste haine Calvin Klein Jeans. Puteti gasi rochii la 250 RON, jachete la 300 RON, tricouri la 100 RON si pantaloni la 250 RON. Foarte placut acest aspect, dat fiind ca o pereche de jeans Calvin Klein costa, in mod normal, nu mai putin de 600 RON.

Foarte frumoase sunt modelele de jeans Calvin Klein in culori calde, precum rozul pal, verde sau bleo. Desigur, iubitorii de clasic pot gasi jeansi la reducere si in culorile obisnuite, precum negru sau albastru, mai inchis sau mai deschis. Deosebite sunt, insa, modelele de rochii la reducere, acesta fiind, in cel mai sigur caz, si motivul pentru care majoritatea dintre stocuri sunt epuizate, la nici cateva ore dupa ce a fost lansata aceasta campanie.

Totusi, daca va grabiti, mai avei, inca 9 modele de rochii la reducere dintre care sa alegeti, 5 dintre acestea fiind, insa, pe epuizate. Acelasi lucru se intampla si in cazul majoritatii bluzelor la reducere si, de aceea, daca mai doriti sa prindeti macar cateva dintre produsele din frumoasa colectie de haine Calvin Klein la reducere de -51%, poate ca ar fi cazul sa va grabiti sa vizitati site-ul si sa alegeti cateva cat inca mai este posibil acest lucru.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern