Ce camasi de barbati se poarta in 2013?

 

     

Te intrebi ce camasi de barbati se poarta in 2013? Si noi ne-am intrebat si, dupa ce am cautat, ne-am decis ca modelele de camasi la moda de anul acesta merita, pe deplin, un articol intreg pe site-ul nostru. Asadar, haideti sa va aratam si voua, gentelmenilor care sunteti pasionati de moda barbateasca, ce am gasit!

Se pare ca in anul 2013 au aparut o multime de noi modele de camasi de barbati! Nimic mai incantator pentru ochiul nostru feminin (mrr!), dar, cu siguranta, va exista o categorie de domni carora nu le va conveni chiar atat de mult ceea ce le-a rezervat moda anul acesta.

Pentru ca in 2013 se poarta camasi barbatesti de tipul acesta

camasa be you in dungi

Sau acesta

camasa RVL

Sau acesta.

camasi be you

Desi, daca e sa recunoastem, ultimul model de camasa barbateasca ne place mult, mult de tot. Sau poate e vina modelului barbatesc…

In orice caz, daca nici una dintre cele trei camasi de barbati care se poarta in 2013 nu va place, haideti sa va aratam noi cu ce v-ati putea imbraca, astfel incat sa ne faceti sa intoarcem capul dupa voi pe strada. Sunteti pregatiti?

Primul model:
camasa barbati calvin klein

Al doilea model:
camasa calvin klein

P.S: Intotdeauna am considerat ca imbracamintea barbateasca putin cambrata nu doar ca arata foarte bine pe cineva, dar face si ca purtatorul sa arate bine, chiar daca natura nu a fost atat de darnica. Dar, cum spunem noi, femeile, „Multumim modei ca vine sa repare acolo unde natura a dat gres!”

Revenind, ne-au mai placut si acestea doua:

camasa alba be you

CALVIN KLEIN BARBATI

Dar si aceasta camasa barbateasca, pentru momentele mai elegante:

camasi calvin klein

Nu, nu ne place culoarea alba si, se pare, ce camasi se poarta in 2013 ne scuteste de aceasta neplacere. Asadar, domnilor, ne faceti o surpriza si va vedem imbracati intr-unul dintre modelele de camasi alese de noi, pe strada? Multumim, stiam noi ca pana la urma o sa ne ascultati sfaturile!

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern