Imbracaminte — September 18, 2012 at 1:56 pm

Ce reduceri mai gasim la Ama Fashion?

 

     

Ama Fashion ne-a mai pregatit o surpriza: multe produse la pret de outlet. Asta inseamna ca, de pe site-ul lor, vei putea cumpara haine cu preturi unice, de 29 si 49 RON. Te-am convins sa te uiti peste produsele lor? Sa iti spunem, dar atunci, ce poti cumpara de acesti bani.

Advertisment

Pentru un compleu ce costa, pana acum, 210 RON, multumita unei reduceri de -77% aplicata de Ama Fashion, va trebui sa platesti, in aceasta perioada, 49 RON. O suma infima, ai putea spune. In aceasta categorie de pret unic vei mai gasi si rochii, mai lungi sau mai scurte, mai colorate sau mai sobre –intr-un cuvant, pentru toate gusturile, sacouri elegante si sarafane. Si pentru ca tot vine toamna, ai putea chiar sa iti cumperi o jacheta, care are acelasi pret.

Din categoria cu pret unic de 29 RON fac parte alte produse, la fel de atractive. Vei gasi in outletul celor de la Ama Fashion fuste, bluze, tricouri, camasi si pantaloni, dar si unele modele de rochii foarte dragute si impresionante. Din pacate, datorita preturilor atat de mici pentru obiecte de imbracaminte care fara reducerea de aproape 80% ar fi costat si 200 – 300 RON, unele stocuri au fost epuizate insa, in continuare, exista suficiente produse de unde iti poti alege cateva tinute foarte frumoase. Satenul pare sa primeze in compozitia majoritatii hainelor oferite la reducere de cei de la Ama Fashion astfel ca aceasta este o ocazie foarte buna ca sa iti construiesti cateva tinute elegante al caror pret ar fi, in mod normal, unul foarte ridicat.

Sper ca, pana acum, te-am convins deja sa arunci o privire peste outlet-ul cu haine la reducere al magazinului Ama Fashion, iar daca nu, sigur vei face acest lucru in momentul in care te vei apropia de garderoba ta, vei vedea ca iti lipsesc cateva piese si iti vei aduce aminte de preturile lor foarte mici!

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern