Imbracaminte — mai 20, 2013 at 3:23 pm

Costume de baie, cu 69% reducere!

 

     

Nu am putut sa nu remarcam ca, pe Fashion Up, a aparut un nou buton, denumit „Campanii”. Gandindu-ne ca sigur ar fi un subiect care ne intereseaza, si ca nu poate fi vorba decat de reduceri, am apasat emotionati de surpriza care ni se pregateste, la fel cum un copil isi desface cadourile de Craciun. Iar ce-am gasit, nu ne-a inselat asteptarile, deoarece am gasit o serie de costume de baie superbe, despre care ne-am decis sa va povestim si voua.

costum de baie
Iar primul pe care l-am vazut si ne-a placut a fost acest costum de baie, pe care noi l-am purta la plaja impreuna cu palarie. Am vazut aceasta tinuta intr-una dintre pozele Laurei Cosoi si ne-a impresionat foarte tare, cu atat mai mult cu cat ea era purtata pe o plaja din alta tara!

Apoi, ne-a placut acest costum de baie, pentru simplitatea si spiritul practic cu care a fost creat. In plus, negrul arata absolut minunat la un loc cu pielea bronzata, iar liniile sale sunt menite sa scoata in evidenta sanii si fundul, fara a parea vulgar. Pata de culoare de la fundite nu face decat sa aduca un plus de eleganta. Exista, totusi, si o varianta pe rosu a lui, daca negrul nu este pe placul vostru.

costum de baie british
Reduceri sunt si la costumele de baie pentru domni, asa cum este acesta, care credem noi ca transpune exact in modelul sau ceea ce ar trebui sa insemne vara: culoare, voie buna si mult, mult optimism.

Aceste modele de costume de baie sunt doar cateva din gama destul de mare a campaniei Fashion Up si au preturi suficient de mici incat sa va alegeti unul dintre ele. De aceea, va recomandam ca macar sa aruncati o privire, pentru ca suntem convinsi ca va veti gasi costumul de baie potrivit pe acest site.

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern