Costume, masti si accesorii de vampir (Adulti) – Halloween

 

     

Halloween-ul e o activitate atat de frumoasa care ne scoate din rutina zilnica si ne intareste relatia sociala cu cei apropriati. Anul acesta am decis sa punem accent mai mare pe acest eveniment si sa va ofer cateva solutii pentru a-ti face simtita prezenta in aceasta zi.

Advertisment

Stiu ca problema costumelor, a mastiilor sau a numeroaselor accesorii este destul de iritanta la noi in Romania, deoarece se vrea, insa nu avem materiale la preturi accesibile sa nu mai fim nevoiti sa inchiriem.

Pentru barbati

Am reusit sa descopar un magazin online axat doar pe costume si tot felul de chestii funny si ieftine, dupa cum exprima si numele lui “Carnaval”.

accesorii de vampir halloween

costume de vampir pentru halloween

Pentru femei

Preturile sunt la fel de bune si pentru doamne si domnisoare, iar varietatea de produse e aceeasi. Chiar va recomand daca sunteti in cautarea accesoriilor acest stoc de produse, cu livrare in maximum 48 de ore, sau 3-4 zile depinzand de taxa care vreti sa o investiti in transport. De precizat faptul ca daca comanda pe care o plasati depaseste 250 ron transportul este gratuit, este o buna modalitatea de-a va comanda impreuna cu cineva costume.

Fi diferita anul acesta!

costume de vampir femei

costume de vampir femei pentru halloween

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern