Imbracaminte — May 18, 2015 at 9:34 am

Cum sa te imbraci cand termini liceul (FETE)

 

     

Se termina liceul, se schimba moda si noi elemente vestimentare incep sa-si faca locul in garderoba ta. Este foarte important sa sti cum sa-ti organizezi partea de haine, atunci cand esti la sfarsit de liceu, pentru ca vei avea nevoie de lucruri noi, ceva mai pretentioase, pentru o parte din evenimentele ce urmeaza.

Advertisment

Printre aceste evenimente enumeram doar balul de absolvire, examenul de admitere la facultate sau, in anumite situatii, pregatirea pentru primul job din viata (sa presupunem).

Astfel ca o sa o luam pas cu pas si o sa incepem cu partea vestimentara pentru finalul de liceu, acolo unde avem examenele de final de an de la bacalaureat, avem si balul de absolvire si se mai regasesc, in anumite situatii si petrecerile private dintre colegi.

La examenul de bacalaureat

Pentru examenele de bacalaureat este indicat sa te imbraci cat mai simpu si cu o tenta cat mai eleganta. Vestimentatia este foarte importanta, asa ca nu te imbraca sumar si orienteaza-te catre culori mai blande, mai finute. La balul de absolvire poti merge intr-o rochie eleganta, asortata cu cea a prietenului tau sau intr-o culoare vie, in trend cu anul 2015.

rochie alba terminare liceu

rochita neagra

rochie absolvire liceu

rochie rosie

absolvire liceu rochii

Admiterea la facultate

Urmeaza examenul la facultate, acolo unde te poti imbraca destul de obisnuit, astfel ca o pereche de jeansi clasici si un tricou simplu sunt suficiente pentru a nu atrage extrem de mult atentia, dar a fi in rand cu moda. Daca vrei totusi sa iesi in evidenta, poti opta pentru o varianta de rochita, nu foarte scurta, in culorile Hawai, varianta 2015.

rochie turcoaz

rochie alba de vara

rochie eleganta absolvire

Primul interviu la un loc de munca

Daca te pregatesti pentru un job, dupa ce termini liceul, atunci orienteaza-ti garderoba catre combinatii de haine elegante cu cele casual, astfel ca nu trebuie sa iesi extrem de mult in evidenta in prima perioada a jobului, dar trebuie sa fii suficient de eleganta pentru a putea sa te impui intr-un timp cat mai scurt in noua functie.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern