Dresuri senzationale pentru ‘sezonul friguros’

 

     

Daca tot a venit frigul si s-a instalat pe deplin, in mod sigur vei vrea sa iti reinoiesti colectia de dresuri. Daca preferi si alte modele decat cele clasice, atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca exact asta am de gand sa iti ofer: o colectie vasta de dresuri ieftine si absolut spectaculoase!

Advertisment

1. LivCo Dresuri Arcadia Negru, 54 ron

Un model de dresuri cu adevarat deosebit.

2. Leg Avenue Dresuri 6003 Rosu-roz, 39 ron

Nu-i asa ca ti-e imposibil sa nu-i adori?!

3. Leg Avenue Dresuri 1001 Negru, 20 Ron

Dresuri simple si, in acelasi timp, provocatoare.

4. Obsessive Dresuri Aggressive stockings Negru, 60 ron

Doar 2 cuvinte: O da! Bine, am sa mai adaug cateva: numai imagineaza-ti surpriza prietenului tau in momentul in care, intr-o clipa de „neatentie”, te vei apleca si de sub fusta va iesi la iveala bata acestor dresuri. Punem un pariu? Eu spun ca fata are sa ii fie asemenea celei pe care o au copiii mici atunci cand vad o prajitura. Tu ce zici?

5. Dres reversibil LEVANTE DOUBLE – mov/ciclame, 59 Ron

Dresuri mov si ciclame, daca preferi culorile tari. Anul acesta se poarta dresurile asortate cu bluza. Asadar, daca ai o bluza in astfel de culori, asta este o ocazie perfecta sa creezi o tinuta fabuloasa. Daca nu, nici o problema: pe Oferte Fashion gasesti mult astfel de modele, la preturi foarte mici.

6. Dres cu compresie graduala LEVANTE SNELLAnegru, 36 ron

Putin plinuta, insa iubesti fustele scurte? Aceste dresuri sunt solutia pentru o aparitie rupta din revistele fashion!

Sper ca iti plac toate aceste modele de dresuri si, in special, cele de la TinaR, deoarece acestea au transport gratuit, atunci cand comanda depaseste suma de 150 ron.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern