Femeile cu stil stiu cum sa poarte IE

 

     

Nu-mi propun sa fac din acest articol un studiu de caz cu privire la IA romaneasca, desi multe ar fi de spus despre aceasta camasa traditionala a noastra, a romancelor.  Dispunand de traditii si obiceiuri proprii, fiecare popor aduce de la inceputurile existentei sale un mod specific de gandire si sensibilitate. Asa si la noi, romanii! Portul nostru popular reprezinta una dintre cele mai importante expresii ale culturii, iar ia este una dintre emblemele noastre, un obiect vestimentar ce a dat si da purtatoarei noblete si eleganta.

Advertisment

Ia romaneasca a reusit sa-i seduca si pe marii designeri ai lumii, care au gasit in aceasta piesa traditionala surse de inspiratie. Lucrate in culori ce amintesc de paleta unui pictor priceput, camasile cu altita sunt frumos impodobite cu numeroase elemente simbolice si, fiind o piesa vestimentara versatila,  se pot purta in diferite combinatii.

Poarta o ie cu model incarcat care sa arate maiestria celei care a lucrat-o si vei atrage privirile celor din jur. Adevarate file de poveste, iile romanesti aduna in ele gandurile femeilor care le cos.
1

Poarta o ie cusuta cu motive traditionale in combinatie cu elemente moderne si sofisticate din garderoba ta si vei straluci! Madalina Ghenea a purtat o astfel de combinatie de elemente vestimentare la Festivalul International de Film de la Cannes 2015. Romanca noastra a ales sa accesorizeze ia cu pantaloni trei sferturi si sandale cu bareta dantelata.

2

Stii cat de eleganta poti fi purtand o ie alba cu o fusta conica neagra? Priveste cat de bine arata Camelia Sucu purtand o asemenea combinatie vestimentara si urmeaza exemplul ei!

3

Pentru a te bucura de o tinuta lejera, poarta ia cu blungi, lungi sau short.
4

Indiferent de cum alegeti sa accesorizati ia, incercati sa nu fortati nota. Ramaneti in sfera bunului gust prin combinatiile pe care le faceti si veti beneficia de admiratia celor din jur.

Advertisment

Alte oferte bune:

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern