Imbracaminte — octombrie 22, 2012 at 7:36 pm

Geci barbatesti de iarna

 

     

In egosimul caracteristic femeilor, am uitat ca nu doar sexul frumos are nevoie de reduceri la haine si am omis, mai mult sau mai putin intentionat – da, femeile pot fi si rautacioase – sa prezint si haine barbatesti. Dar, pentru ca este o zi atat de frumoasa afara si clocotul weekendului ma face sa zambesc, m-am gandit sa imi indrept bunavointa si spre partea neglijata a lumii noastre si sa prezint cateva modele de geci barbatesti de iarna ieftine, cat sa ne ramana noua – femeilor – bani mai multi de cumparaturi.

Glumesc, insa nu si in privinta acelor geci barbatesti de iarna despre care spuneam. Asadar:

1. Geaca barbateasca verde, Be You, 59 Ron

Daca, initial, aceasta geaca barbateasca avea un pret de 214 RON(!), astazi ea vine cu o reducere considerabila de -72%, avand un pret de doar 59 RON. Daca iti inchipui ca verdele nu e o culoare masculina, te inseli amarnic: designerii au trecut-o ca un „must have” al sezonului toamna – iarna 2012.

2. Palton barbatesc maro, Be You, 279 Ron

Sa-ti spun un secret: intotdeauna, un barbat in palton va arata mai bine decat unul in geaca. Asta desigur, daca acel imbracat in geaca nu e Keanu Reeves! Totusi, la un asa pret mic pentru acest palton barbatesc, nu vad nici un motiv pentru care sa nu imi testezi teoria si sa nu te convingi singur.

3. Jacheta barbateasca Be You, 149 Ron

Daca n-ar scrie ca e geaca pentru barbati, mai ca mi-as cumpara-o eu, atat de simpatica mi se pare. De fapt, ce i-ar putea sta mai bine unui barbat decat o geaca ce are tendinte army? (Un palton, desigur!) Stiti voi preferintele feminine in materie de barbati si uniforme, nu?

Pentru alte modele de geci si paltoane pentru barbati intrati pe FashionUp.ro

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern