Imbracaminte — ianuarie 20, 2013 at 12:33 pm
Mai multe despre —

Ghid de stil: indie

 

     

Fetele indie sunt usor de admirat. Stilul lor electric, preferintele lor muzicale unice si atitudinea lor nepasatoare si, in acelasi timp, romantica sunt caracteristici de care pare sa nu avem suficient parte in aceasta lume. Pot parea, uneori, greu de inteles, insa exact aceasta este cheia pentru a deveni o femeie puternica si independenta.

Indie inseamna un stil independent. Nu trebuie sa copiezi un stil popular sau sa apartii unui trend. Daca vezi ceva intr-un magazin, care iti place cu adevarat, cumpara-l! (Si Oferte Fashion poate fi considerat tot un magazin – pe cuvant! Bine, unul in care este angajat si un consilier vestimentar, ceea ce il face cu adevarat deosebit! 😀 Nu conteaza daca porti haine produse de catre un brand renumit sau dintr-un second hand – principalul este ca tu sa e simti confortabil in ele si sa se muleze perfect pe personalitatea ta.

Nu deveni obsedata de ideea de a fi nonconformista. Prin afirmarea nonconformismului te conformezi unui anumit trend, ceea ce reprezinta o miscare de-a dreptul ignoranta. Imbraca-te intr-un mod individual, insa nu fa din „a fi individual” litera de lege. Simte-te mandra de ceea ce porti. Nu tuturor le vor placea, insa tu ar trebui sa iubesti tinutele tale.

Este greu sa fii incadrata in moda indie daca nu ai suficiente bijuterii cu personalitate, asortate admirabil. Mergi in magazinele de specialitate si cumpara toate bijuteriile unice pe care le gasesti – chiar si noi, aici, avem o astfel de colectie, avand in vedere ca sunt alese, in mare parte, tocmai pentru aceasta calitate. Investeste in cercei, inele si multe, multe bratari. Poate ca ar trebui sa acorzi atentie si bratarilor pentru picioare.

Recomandarea noastra de tinuta indie

18

Blazer – 19.5 RON
Tricou – 9.5 RON
Pantaloni – 19.5 RON
Palarie – 24 RON
Pantofi – 106 RON
Ciorapi – 6 RON
Bratara 1 – 15 RON
Bratara 2 – 2.45 RON
Colier – 9.31 RON
Cercei – 9 RON

Comentarii

comentarii

Ti-a placut articolul?
Daca da, atunci alatura-te comunitatii noastre si vei primii saptamanal pe mail articole despre haine, accesorii si un stil de viata modern